рики мартин развод

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Разделите сред известните личности са нещо често срещано и в повечето пъти дори не е чак толкова изненадващо, пише lifestyle.bg. Но понякога разпадът на дадени връзки ни идва наистина като гръм от ясно небе. Точно такъв е случаят с новината, че Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат.

След шест години брак двамата обявиха в изявление, че са решили да сложат край на брака си с любов, уважение и достойнство към децата им и всичко, което са преживели като двойка през годините.

Мартин и Йосеф твърдят, че фокусът им сега ще бъде насочен към това да имат здрава семейна връзка, основана на мир и приятелство. Както и да продължат съвместното възпитание на техните деца, запазвайки уважение един към друг.

Рики Мартин и Джуан Йосеф имат две деца – дъщеря Лусия (5 г.) и син Рен (4 г.). Преди това изпълнителят на „Livin’ La Vida Loca“ има още двама сина – Матео и Валентино, които посрещна през 2008 г.

От People припомнят, че Мартин и Йосеф се запознават чрез Instagram през 2015 г. и шест месеца по-късно започват да излизат. Сватбата им пък се състоя през 2018 г.