Катя и Здравко от дует „Ритон“ нямат спирка. Двамата са едни от най-известните и обичани от публиката творци у нас за последните над 20 години. Те притежават не само талант, но и едно необяснимо обаяние, което кара хората да ги харесват и обичат още повече.

Катя и Здравко от „Ритон“ определено са неуморни, когато се отнася до превземане на творчески върхове, пишат от show.blitz.bg. Най-обичаният роден дует, който наскоро се завърна от триседмично турне в Щатите и Канада, не само, че не си даде дори и малка почивка, но настъпи газта още повече, защото вече работи неуморно по новия си албум.

Концертите заредиха Катя и Здравко с незабравими спомени, но и с неистово желание да продължават да творят в името на всенародната любов, с която ги посрещнаха и сънародниците ни зад Океана. И вероятно под въздействието на емоциите и творческия заряд „Ритон“ събра екипа си от композитори и аранжори, за да уточни всеки детайл от работата по втората порция от нови песни за следващия албум.

Първите пет песни на Катя и Здравко пожънаха много бърз успех сред феновете им. „Мамо“, „Случва се нещо“, „Цял живот танго“, „Твоята жена“ и „Счупеното носи щастие“, които бяха представени за първи път на грандиозния спектакъл „Чакаме ви с любов“ в края на май в зала 1 на НДК, вече се тананикат свободно от феновете на дуета. „Новите ни песни запяха и българите в САЩ и Канада“, щастливи са Катя и Здравко. „Бяхме изненадани приятно, че вече знаеха текстовете наизуст. Както и на концертите ни в България, така и в Америка на баладата ни „Мамо“ виждахме бликащите сълзи в очите на хората.

Наистина песента е толкова силна и докосваща, че не може да те остави равнодушен. Силно вярваме, че и предстоящите нови парчета ще „влязат под кожата“ на нашите слушателите и почитатели. Последните три седмици изпитахме едновременно обич, вълнение, щастие – емоции, които ще помним завинаги. Благодарим на всички българи за топлото посрещане, за любовта, за пълните зали и за сълзите в очите ви – знаци, че сме докоснали сърцата ви! Никога не забравяйте, че сте българи!“, сподели Катя.

Вижте още:Катя топна „ритонките“ си в морето на Тасос (Снимки)Катя от „Ритон“ от години е известна със своя огромен бюст, но с годините като че ли той става все п…Jun 18 2019skafeto.comКатя от „Ритон“: В Банкя имаме 7-звезден спа комплексКатя и Здравко от дует „Ритон“ са едни от любимите изпълнители на поколения българи. Те рядко се заб…Apr 18 2019skafeto.com

loading...