Ричард Гиър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Порталът TMZ задейства всички аларми като обяви, че 73-годишният Ричард Гиър е бил приет спешно за 24 часа в болница в Мексико поради пневмония, пише сайтът Защото.

Информацията беше потвърдена от съпругата му Алехандра Гиър, която все пак подчерта, че въпреки уплахата, „най-лошото е минало“.

„Събудих се тази сутрин и видях всичките ви загрижени съобщения. Той се възстановява и днес се чувства много по-добре“, коментира съпругата на актьора в профила си в Instagram.

Заболяването на актьора дойде само няколко дни след като Алехандра отпразнува своя 40-ти рожден ден в компанията на съпруга си и техните две деца.

Семейството пътува до Мексико, по-специално до Пуерто Валярта – туристически град с около 200 000 жители в щата Халиско, за да отпразнува 40-ия рожден ден на Алехандра.

Според TMZ актьорът вече е имал „лоша кашлица“ още преди празника и тя се е влошавала, докато не се наложило да отиде в болница, където е под наблюдение.

Изданието не уточнява в кой ден актьорът е постъпил в медицинския център.

Виж още:Том Сайзмор е в критично състояние заради мозъчна аневризмаТом Сайзмор, известен с ролите си в „Спасяването на редник Райън“, „Жега“, „Родени убийци“, „Роден н…Feb 20 2023skafeto.com

7 Известни холивудски филма, които са снимани в БългарияПрез последните няколко години България е домакин на някои холивудски продукции и може би е изненадв…Aug 14 2019skafeto.com


loading...