Само на малко над 600 км от София холивудската звезда Робърт де Ниро ще отвори поредния си хотел. Актьорът, който вече притежава няколко обекта като съсобственик на веригата „Норбу“, предстои да се насочи към Санторини.

Робърт де Ниро е избрал приказната дестинация за следващия хотел и това ще бъде първият от веригата в Гърция. „Норбу“ е марка, наложена в ресторантьорския бизнес от почти 30 години, като е известна със суши майсторството. Тя е сред елитните вериги за суши и японска кухня, а Робърт де Ниро се влюбил в кухнята на ресторанта още при първото си посещение в Лос Анджелис. Тогава заведението било собственост на кулинарния гуру Нобу Мацухиса, който е създател на веригата.

През 2013 г. готвачът и бизнесменът Меир Тепер се насочват към хотелиерството, а на по-късен етап Робърт де Ниро закупува дял от веригата. Хотелът, който предстои да отвори врат в Санторини, ще бъде 26-ият обект. Вероятно самият холивудски актьор се е насочил към южната ни съседка, тъй като той е сред звездите, които обожават Гърция и по-специално остров Санторини.

Точно сега има изключително изгодни оферти за полети до това райско кътче, така че да стягаме багажа.

Вижте още:
Папараци хванаха 78-годишния Робърт де Ниро с младото му гадже78-годишният Робърт де Ниро бе уловен от папараци, докато се разхожда с новото си гадже. Към тях се …Oct 6 2021skafeto.com

5 съвета от Робърт де Ниро за дълъг и успешен бракРобърт де Ниро е един от най-добрите актьори на съвремието ни. Той не само успява да се превъплати в…Nov 21 2019skafeto.com


loading...