Роксана и Рени

Роксана и Рени са сред родните поп-фолк изпълнителки, които обикновено не се обявяват против общи разпоредби. Днес обаче ви представяме две видеа на певиците, в които те надълго и нашироко споделят мнението си за извънредните мерки, наложени от правителството заради пандемията от коронавирус.

Затварянето на нощните клубове като мярка за справяне с разпространението на коронавируса у нас ядоса ожесточено фолк звездите, които отново са принудени да спрат работата си, предават от show.blitz.bg. Певиците Роксана и Рени загърбиха звездния си статус и скочиха гневно срещу мерките. Певиците пуснаха лайф в социалните мрежи и дори се разплакаха от безсилие.

Фолкпевицата Роксана се обърна към всички колеги, които се правят на „големи“ и мълчат, не взимат отношение. Певицата бе една от малкото родни изпълнители, които не се страхуват да изразят своето мнение! Нейните колеги Галин, Емануела, Ариа, Рени, DJ Дамян и други, също си позволиха да изкажат недоволството си съвсем открито.

Рени през сълзи сподели какво й споделят нейни приятели в чужбина, където държавата е помислила за секторите, които нямат право да упражняват професиите си. Изпълнителката на „Като птица“ се обърна към управляващите с въпроси, на които една ли ще получи отговор. Тя пита с какво да плати сметките за ток, вода и храна, след като е принудена да не работи.

Тази коронакриза показа, че хората от шоубизнеса не живеят толкова лъскаво, колкото си представяхме досега. Хората имат схващане, че всеки популярен човек тъне в лукс и разполага с неизчерпаеми средства, което е пълна заблуда. Не само изпълнители, но и актьори се жалват, че едвам свързват двата края и по-страшно от заразяване с вируса е мизерията и гладът.

Вижте още:Роксана: Сърцето ми трепери, че някое недоносено мамино синче ще ми отнеме животаРоксана е известна не само с мощния си и силен глас, но и с това, че е много емоционална. Тя преживя…Apr 23 2020skafeto.comПопфолк изпълнителите скочиха срещу Щаба (ВИДЕО)Попфолк изпълнителите скочиха на последното решение на здравния министър Кирил Ананиев по препоръка …Jul 10 2020skafeto.com


loading...