Роси Кирилова деца

Роси Кирилова е сред българските известни личности, които се харесват от хората. Макар пикът на славата й да отмина, и до днес хората се вълнуват какво се случва с нея. Днес ще ви представим една откровена изповед, в която певицата разкри защо няма деца и разтърси мрежата.

Години наред Роси Кирилова трудно говори за личния си свят, но не защото няма какво да каже, а защото в него има доста интимни подробности, които не са за широката общественост, пишат от show.blitz.bg. Като всяка популярна личност обаче, и тя стига до момента, в който все пак признава коя е голямата й болка в личен план. 57-годишната изпълнителка, която неведнъж е споделяла, че се чувства безкрайно щастлива с мъжа си Георги Начев, който е и неин мениджър. И всекидневно благодари на Бог, че го има в живота си. Двамата обаче, така и не се сдобиват с наследник през всичките години, откакто са заедно.

Именно философския начин, по който Роси Кирилова възприема реалността и факта, че с любимия й нямат деца, е това, което й е помогнало да преодолее болката си. „Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека, когото обичаш“, споделя певицата, цитирана от Novini.bg

Близки до двамата обясняват, че през годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, а на брака им могат да завидят всички. „Тя е като тигрица за него. А той е нейният коректив“, смятат колеги на певицата.

В момента Роси си почива, като последно миналата година тя бе част от турнето „Звездите на България“. Малко преди началото му пък за първи път бе на екскурзия в Тенерифе. Там отбеляза и рождения си ден. „Около мен винаги има животни. Обожавам ги. Сигурно много хора са така, но вероятно не са така болезнено чувствителни към съдбата на всяко едно, както съм аз“, признава Роси Кирилова, която дълги години води единственото специализирано предаване по БНТ „За животните с любов“.

Вижте още:Остаряваме бавно… Роси Кирилова отиде на пластичен хирург, той обаче я обезобрази (СНИМКА)56-годишната Роси Кирилова се е подложил на лифтинг, с който да свали няколко годинки и да опъне бръ…Aug 4 2019skafeto.com„Учителко любима“ е вечна песен. Нека си примопним текста на това прекрасно произведение (ВИДЕО)Всеки един човек има учители в живота си. Първите учители, от които усвояваме някакви знания са наши…Jan 23 2018skafeto.com


loading...