Рудаков

Руският актьор и музикант Иван Рудаков от сериала „Кухня“ почина на 44 години в Москва, след дълго боледуване от новия коронавирус. Тъжната вест първи споделиха във Фейсбук родителите му – режисьорите Алексей Рудаков и Елена Николаева.

„Чудо не се случи. Няма го вече нашия Ванечка, нашия любим син. Не знаем как ще живеем без него. Молете се за душата му“, пишат те в социалната мрежа.

Ден по-рано те съобщиха, че наследникът им е бил настанен в реанимацията на 57-а градска болница „Д. Д. Плетнев“, намираща се в руската столица, в изключително тежко съсояние. Той е бил поставен на апаратно дишане заради проблеми със сърцето и белите дробове – последствия от преболедуван през лятото на 2021 г. Covid.

Рудаков е роден на 19 октомври 1978 г. в град Москва. Твърдо решен да се изявява пред камера, след като завършва средното си образование, той започва да посещава курсове по актьорско майсторство, водени от Всеволод Шиловски.

През 2005 г. поставя началото на филмовата си кариера с ролята на рок певеца Влад Бойцов в лентата „Попса“.

Филмографията на Рудаков съдържа общо 44 заглавия. Сред по-известните са „Склифосовский“, „Рубеж“, „Любовта на Алешкин“, „20 лет без любви“, „Ланцетът“ и други.

Най-голяма популярност обаче получава като моториста Стас в хитовата телевизионна поредица „Кухня“, пише БТА. Освен това Рудаков е познат на зрителите като следователя Олег Данилов в сериала „Медиум“, както и като старшия оперативен работник Алексей Звонарев в шоуто „Ланцет“, донесли му допълнителна слава.

Според източници на руската преса още пет филма с негово участие са планирани да излязат през настоящата 2022 г., като в момента те са на етап постпродукция.

Виж още:Мистериозна смърт покоси водещия на „Най-смешните домашни видеоклипове“ Боб СагетТийнейджърките от 80-те и 90-те години на миналия век въздишаха по Боб Сагет и освен че се смееха до…Jan 10 2022skafeto.com


loading...