Евгени Минчев Ружа Игнатова книга

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Новата книга на Евгени Минчев „Ружа Игнатова – измамница или жертва“, чиято премиера бе в сряда вечер в столичния клуб „Театро“, за първи път вади наяве няколко сензационни факта за криптокралицата, които поне до този момент не бяха изветни на широката публика.

В документалното четиво лорд Минчев разказва за своя среща на площад „Славейков“ в София с „високопоставен финансов служител” на криптоимперията OneCoin („Уан Койн“), която българката въртеше. На въпрос на автора какво се случва с компанията след мистериозното изчезване на Ружа, въпросният служител чистосърдечно заявил: „А, какво да се случва? Работим си!”.

Авторът засяга темата за созополското имение и яхтата „Давина“ за 15 млн.евро на Ружа Игнатова, кръстена на нейната дъщеря. Оказва се, че детето на криптокралицата е било износено от сурогатна майка – вероятно Ружа, заета с правенето на милиарди, не е имала времето, което да отдели на сбъдването на най-голямата си мечта. И типично в свой стил, е решила да си я купи с пари.

Неизвестна остава неназованата от Евгени Минчев манекенка, явно достатъчно известна, която през цялото време на неговото познанство с Ружа Игнатова е била толкова плътно до нея, че той дори имал подозрения дали двете с милиардерката нямат някаква по-особена връзка. Независимо от брака й с представения в книгата като „силно невзрачен и безгласен Бьорн Щрел“, който беше и арестуван през юли 2022 г., близо петилетка след изчезването на жена му. Лордът спестява името на моделката, но по това време в най-близкокото обкръжение на милиардерката е ефектната Асдис Ран.

Ружа Игнатова в компанията на Асдис Ран. Двете дами по едно време бяха неразделни

Евгени Минчев има интересни наблюдения върху най-горещата тема, дискутирана през последния месец в световните медии – жива ли е или е убита Ружа Игнатова. Книгата вече се продава по книжарниците в София и страната на цена 15 лева.

Корицата на сензационната книга, която вече е в продажба