Румен Гайтански джип

Милионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София, избухна с нов бляскав джип. От няколко седмици 62-годишния баровец шофира умопомрачителен „Ламборджини Урус”, чиято цена с платени данъци и такси достига 1 милион лева.

Днес по обяд Румен Вълка бе засечен от репортер на Lupa.bg в центъра на София зад волана на мощното си и решено в син цвят „Ламборджини”. Загадъчният бизнесмен, който никога не дава интервюта и се стреми да е встрани от прожекторите, бе ескортиран от лимузина БМВ 7-серия, пълна с охранители.

Румен Вълка сам шофира уникалния джип „Ламборджини Урус“, а пред него е пилотна лимузина БМВ 7, пълна с охранители

Румен Гайтански - Вълка яхна джип за 1 млн. лева

Познати на Румен Гайтански разкриха, че новият джип на бизнесмена е пристигнал това лято директно от завода на реномираната марка в северния италиански град Сант’Агата Болонезе. Произведеният по поръчка джип за Румен Гайтански е с абсолютно всички предлагани от „Ламборджини” екстри.

Румен Гайтански - Вълка яхна джип за 1 млн. лева

Снабден с бензинов двигател и с мощност от 650 конски сили, кросроувъра на „Ламборджини Урус” е най-мощния и бърз джип в света. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч.

Румен Гайтански - Вълка яхна джип за 1 млн. лева

Румен Гайтански - Вълка яхна джип за 1 млн. лева

Сред многобройните екстри на джипа са керамични спирачки, панорамен стъклен покрив; черна тапицерия на тавана в кожа Alcantara, 360 градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, озвучаване Bang & Olufsen, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.

Затвориха фабрика за фалшиви Ферарита и ЛамборджинитаПолицията в Бразилия съобщи, че е затворила нелегална фабрика, която произвежда фалшиви Ферарита и Л…Jul 17 2019skafeto.com

Румен Гайтански - Вълка яхна джип за 1 млн. лева

Новият джип на Румен Гайтански е снабден и с любимата регистрационна табела на бизнесмена от четири поредни осмици. Бляскавият „Ламборджини Урус” заема достойно място в автопарка на 62-годишния тузар, в който изпъква първото в България „Бугати Вейрон”. Още през 2006 г. Румен Вълка брои рекордните за времето 1,6 милиона евро за най-скъпата кола в света. Гайтански притежава и поръчков „Мерцедес Макларън”, а в гаража му присъстват още „Ролс Ройс” и две бентлита, купени през последната година.
Общинарка яха Mercedes за 400 бона, мъжът й – Lamborghini на 700 000 лв.Луксозни коли на хора с проспериращи бизнеси събират погледите на жителите и гостите на Велико Търно…Aug 9 2019skafeto.com

loading...