румънци

Емилия е една от най-обичаните и уважавани поп-фолк фурии у нас. Това се дължи както на неоспоримия й певчески талант, така и на факта, че тя страни от скандалите, интригите и клюките, а е по-фокусирана върху работата и развитието си. Наскоро тя представи новата си песен, която е с участието на румънци. В северната ни съседка парчето бе посрещнато с голямо очакване от меломаните.

Емилия направи истински фурор в Румъния заради съвместния си проект с Кости и Джей Мали „BombonBebe“, който привлече неимоверно много вниманието на публиката, пишат от show.blitz.bg. Песента, позната у нас като „Адреналина“, звучи по всички медии в северната ни съседка, а вниманието към гласовитата българка е огромно. Румънците буквално са пленени от гласовитата блондинка!
Румънци точат лиги по Емилия (Снимка)

Преди дни успешното трио бе на медийно турне в пет от най-големите румънски телевизии, а Емилия успя да впечатли зрителите с невероятния си глас при изпълнението на песента „Не казвай, любе, лека нощ“. Красотата на певицата пък бе основна тема в много от онлайн публикациите след предаването. Певицата разкри, че поводът за гостуването й в Букурещ е работата по нов проект с Джей Мали, отново на испански език. Клипът към песента вече е заснет, а какво е следващото предизвикателство, към което Емилия смело поема, предстои да разберем.

Емилия е родена в семейството на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; казва се Даниела. Като малка Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя казва, че едва ли не е израснала по болниците. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в Музикалното училище в Широка лъка.

Три години по-късно младата певица се отказва, за да подпише договор с музикална компания „Пайнер“. От димитровградската компания я одобряват, въпреки че гласът ѝ е необработен. Междувременно Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград и завършва през 2000 г.Феновете в паника от това решение на ЕмилияФолк дивата Емилия хвърли феновете в паника, след като наскоро публикува изявление в профила си в со…Oct 26 2019skafeto.comЕмилия загуби много скъп човек (Снимка)Загубата на близък човек винаги се понася тежко от нас, независимо дали става въпрос за наш кръвен р…Oct 10 2019skafeto.com

loading...