златка шарлопов

Русата плеймейтка Златка Райкова, която наскоро роди първородния си син, купи апартамент, който преди това бе притежание на покойния милионер Стефан Шарлопов в столицата.

Русата Златка, както е известна в публичното пространство силиконката, пръсна баснословна сума, само и само да има имота, пише show.blitz.bg. Сделката е станала преди седмица, като лично голямата щерка на Шарлопов – Ева, я е осъществила.

Новият апартамент на Златка и любимият й Благой Георгиев е 114, 30 кв./м и за него блондинката е броила 360 000 лв. чрез банкова ипотека, пише „Телеграф“. И се намира между Бояна и Княжево, което в последно време е много предпочитан район от богатите софиянци.

Русата Златка вади луди пари за апартамента на Шарлопов (СНИМКА)

Любопитна подробност е, че името на Благой Георгиев не присъства никъде в покупко-продажбата на жилището, което се води изцяло собственост на плеймейтката, която явно припечелва доста добре от бизнеса си с дрешки.

Русата Златка вади луди пари за апартамента на Шарлопов (СНИМКА)

Припомняме, че през последните няколко години Райкова се изявява като дизайнер, като през миналата година модната й линия удари връх по печалби.

Златка няма търпение да се прибере с Благойчо, двете баби са в „бойна готовност“ (ГАЛЕРИЯ)Златка Райкова се включи по телефона във вчерашния епизод на „Папараци“, за да разкаже за майчинство…Oct 7 2019skafeto.com

Невиждани кадри от изписването на сина на Благой и Златка (Снимки)Благой и Златка са една от звездните двойки у нас, които в началото будеха смях в хората и те смятах…Oct 7 2019skafeto.com


loading...