Рут Колева изповед

Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си песен. All the guys (Всички онези момичета) е най-новия проект на певицата, която споделя че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й. Певицата припомня участието си в риалити формата „Къртицата“ през 2012 година, когато разбира, че е бременна. Желанието й за аборт предизвика вълна от агресия и грозни нападки срещу нея.

„Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги. Като млад артист никога не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен начин, а само разглеждате възможностите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този“, разказва Рут.

Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едва на 22 години да моли продукцията да запази този личен момент за нея, тя е принудена в предаване, водено от Мартин Карбовски, да говори за аборта. Рут описва, че се чувства притиснат от въпросите на журналиста.

„Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: „Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя. Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари.

Наричаха ме „к***а“, убиец, безбожно създание.

Този „журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт, и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“, пише в емоционалното си признание Рут.

Тя недоумява защо е била избрана за лицето на аборта. Разкрива, че тази история я травмира за години напред и споделя историята си, за да може да предпази всяка друга жена, която може да бъде подложена на подобен линч заради решението си, пише „България Днес“.

Вижте още:
Мегз: Карбовски е началото, ще изгорят още чичковци от екрана!От няколко дни в медиите се вихри трагикомичен сексуален скандал – българска версия на #metooo. Диза…Nov 11 2020skafeto.com

И Калина Паскалева се намеси в скандала с КарбовскиИ журналистиката Калина Паскалева изказа мнение по скандала с Мартин Карбовски. Тя обаче акцентира н…Nov 10 2020skafeto.com


loading...