Личният живот на Руши Видинлиев дълго време бе обгърнат в потайност. След като предизвика истински фурор с появата си на музикалната сцена през 90-те години, изпълнителят на „Хотел две звезди“ внезапно напусна светлините на прожекторите, а решението му да обърне гръб на славата даде повод на пресата за най-различни публикации. Да, въпреки че събитията, изпълващи дните му през годините, които той прекара далеч от шоубизнес средите у нас, останаха загадка, множество медии изписаха какви ли не истории по негов адрес, пише Дир.бг.

Онова обаче, което със сигурност се знае, е, че музикантът има дългогодишен романс с манекенката Таня Илиева, който, подобно на всички отношения между двама души, продължили повече от десетилетие, има своите върхове и падения. Независимо от факта, че бяха сочени за пример за истинска любов, те също имаха своите трудни моменти, разделили ги в миналото.

Въпреки това те имат не една, а две причини, поради които бъдещето на всеки един от тях ще бъде обвързано завинаги с това на другия, а именно техните деца. Ето защо те намериха начин да преодолеят трудностите, изпречили се на пътя им, и в момента отново са заедно, по-щастливи от всякога.

През 2016 г. на бял свят се появи техният син, който носи името Ян, а две години по-късно дойде ѝ дъщеря им, кръстена на своята баба Лора. За наследниците на музиканта и актьор, чиито последни появи на големия екран бяха във филмите „18% сиво“ и „Снимка с Юки“, се знае отдавна, но по традиция родителите им ги държат настрана от медийното пространство. Поне до този момент.

Неотдавна майка им наруши споменатия принцип и за първи път показа образа им, качвайки техни снимки в своята лична Инстаграм страница. Споделяйки кадрите, Илиева издаде, че семейството е решило да прекара настоящия сезон в Гърция, където зимата е сравнително по-мека, отколкото в България, макар че по всичко изглежда, че тази година температурите в страната ни също ще бъдат нетипично високи.

На едно от изображенията наследниците ѝ се забавляват на пързалка, разположена върху пясъка на морския бряг, а на второто разговарят помежду си върху син батут в компанията на плюшените си играчки.
Руши Видинлиев и Таня Илиева с първи СНИМКИ на децата си
Руши Видинлиев и Таня Илиева с първи СНИМКИ на децата си
Според слуховете, обикалящи средите, поводът за последната раздяла на Руши и Таня били емоционалната нестабилност, депресивните състояния и хранителните разстройства на брюнетката, но подобрението на състоянието ѝ помогнало да се съберат отново.

Виж още:Лудост! Популярен културист се ожени за куклата Марго след 18-месечна връзка (СНИМКИ)Няма нужда от дълги редове с аргументация, че живеем във времена, пълни със странници и приумици. Вс…Dec 1 2020skafeto.com

Няма Ковид, няма Мовид! Мъж нахлу без маска в софийски хипермаркет, пее песни и черпи с бонбони (ВИДЕО)Щастлив татко черпи наред с бонбони в супермаркет за новородената си щерка. Видео, запечатало любопи…Nov 20 2020skafeto.com

loading...