Забавление

Самороден филипински певец успява да интерпретира мъжки и женски глас на много известна песен! Много е добър, нали? (ВИДЕО)

Самороден филипински певец успява да интерпретира мъжки и женски глас на много известна песен! Много е добър, нали? (ВИДЕО)

Филипинците са известни по цял свят с това, че притежават огромни вокални способности, за да изпълнят всяка една песен! Ще се убедите в това от видеото, където ще ви се представи Марселито Помои, добил известност още през 2011 година, когато печели голямата награда на шоуто „Филипините намират таланти“. Ще чуете хитовата песен „Молитвата“, но не в изпълнение на прочутите Андреа Бочели и Селин Дион, а на младия талантлив филипинец, който пеейки на два гласа – мъжки и женски – покрива целия богат диапазон на техните гласове!

Вижте как майсторски съчетава колоритното сопрано на Селин на английски с кадифения баритон на италианеца Бочели! Вникнете и в съдържащото се молитвено откровение: „Моля се вие да бъдете в нашите очи. И ни следите къде отиваме. И да ни помогнете да бъдем мъдри. Във времена, когато ние не знаем. Нека това да бъде …“, на фона на разтърсващата музика и великолепното изпълнение! Действително Марселито Помои е един истински бисер в световната огърлица на музикалните изпълнители!

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Всички сме виждали как в магазина има хора, които стриктно следят покупките си, за да…
error: Съдържанието е защитено!