логическа задача

Решаването на логическа задача е любимо на много хора по света. С тях освен проверка на нашите умения, правим отлична тренировка на мозъка и натрупваме солидна база, която по-късно може да ни бъде изключително полезна за по-бързо справяне и по-адекватна реакция в реални житейски ситуации.

Не са малко тези, които поставят знак за равенство между логическите умения и степента на интелигентност. Че между двете неща има връзка е безспорно, но това в никакъв случай не изключва вероятността много интелигентен и ерудиран човек да се провали в дадена задача, както и обратното.

Предлагаме на вашето внимание една логическа задача, която, въпреки че не е с особена степен на трудност, се оказа препятствие за немалък брой потребители в интернет.

Пробвайте какви са вашите възможности и ако задачата ви харесва, тествайте и бързината на вашите приятели.

Да не забравяме, че този забавен начин да прекараме 2-3 минути от деня наред с доброто настроение, ни зарежда и с много практически умения и е най-добрата ежедневна тренировка на мозъка.

Само 3 от 10 потребители в интернет се справят с тази задача

 

Интересна логическа задача: Кой е левичарят?Добре тренираната логика е много важна за всеки един от нас, защото тя до голяма степен може да ни п…Mar 11 2019skafeto.com


loading...