Саня Борисова дизайнер

Нашумялата повече като половинката на Ники Илиев – Саня Борисова закъса за шивачки, а успоредно с това и амплоато й на моден дизайнер не процъфтява. Паралелно с това модната й линия търпи провал.

Запознати издават, че тя работи с малък екип от хора, недосттъчен за производството, което иска. Друг фактор е неспособността на подчинените й.

Дали Борисова ще се откаже от това начинание, времето ще покаже, но близки до нея твърдят, че тя била на прага да приключи с мимолетната си модна авантюра, пише Хотнюз.

„Саня видя, че разни моделки, плеймейтки и тем подобни се захванаха с модни марки, но явно не на всеки е писано да му върви по мед и масло. Нещата при нея в тоя аспект не вървят на добре“, коментират в средите.

Вижте още
Саня Борисова нажежи мрежата с горещи кадри от слънчева Гърция (ГАЛЕРИЯ)В момента прекрасната Саня Борисова, чиито сини очи могат да конкурират цвета на самото море, се е о…Jun 2 2021skafeto.com

Саня: Важното е да си себе си!„В момента няма мъж в живота“, призна в телевизионно интервю актрисата Саня Борисова. Тя приема липс…Feb 28 2021skafeto.com


loading...