Саня Борисова писмо

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Часове след като напусна предаването „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова разтърси съотборниците си с прощалното си писмо. Водещият Иван Христов събра отбора на чорбаджиите, за да го изчете и да обяви номинацията на актрисата за фермер на седмицата.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова прие най-тежко загубата на Саня и се пошегува, че по брой проляти сълзи в национален ефир вече е достоен заместник на баскетболния треньор Тити Папазов.

От продукцията я провокираха да го докаже, като я изненадаха с подарък – любимото червило на Саня.

Докато шефката на силиконките у нас оглеждаше новата си придобивка за разкрасяване, българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас избухна в плач, чувайки обръщението на Борисова:

„Поли, ти си машина! Нищо не може да ти се опре!
Възхищавам се на волята ти, а също на грижовността ти към другите. Пази ги“.

Хубавицата се разтрепера и Иван направи пауза в четенето на писмото, за да й даде шанс да се съвземе.

Бившата муза на режисьора Ники Илиев дръпна сантименталната струна и на английската възпитаничка Елизабет Илчева, като я определи за „талисман на отбора“.

Кулиминацията в откровенията на Саня бе свързана отново с Мариана Маринова, която неочаквано получи номинация за фермер на седмицата.Саня Борисова отпадна от „Фермата“ със сълзиДетската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риали…Sep 22 2019skafeto.com

Всички говорят за него! Кой е културистът Тихомир Рангелов от „Фермата“Културистът Тихомир Рангелов слиса зрителите на „Фермата“ с откровенията си как харесва единствено м…Sep 11 2019skafeto.com