Саня Борисова джуки

Саня Борисова е уголемила своите джуки преди да влезе във „Фермата„. Устните на моделката са доста подпухнали и имат вид на „ужилени от пчела“. Това е в следствие на няколко инжекции с ботокс, които си е сложила блондинката.

Бившата жена на Ники Илиев бе сред малкото естествено хубави жени от светските среди, но след интервенцията вече минава в графа – тунинговани. Актрисата, която след разпада на брака си е безработна, се е решила на интервенцията за да излекува депресията си от проваления брак.

Преди няколко месеца тя призна, че най-големият шок в живота й е бил разводът с Ники Илиев. На двойката бе предричано светло бъдеще, но изведнъж отношенията между красавицата и Илиев охладняха и се стигна до раздяла.

За да се съвземе от шока, тя се посветила на разкрасителни процедури, почивки и реши да влезе във „Фермата“, защото няма какво да прави в реалния живот.
Саня Борисова тунингова джуки
Преди и след корекцията…

Саня Борисова тунингова джуки
Снимка: bTV

Осъзнайте се, дами, не сте Пепеляшка, а приказката отдавна свършиВижте приказката за Пепеляшка в съвременен вид, където златната каляска е заменена от лъскава Q7-ца,…Sep 12 2019skafeto.com

loading...