Саня

Саня Армутлиева не е на себе си от поредно предателство на нейни подчинени изпълнители. Къдравата продуцентка се оказа неспособна да задържи звезди при себе си. Доказва го фактът, че я напуснаха и най-приближените й.

От компанията й „Вирджиния Рекърдс“ са си тръгнали рапърите Павел и Венци Венц, но все още новината не е обявена официално. Двете страни са отчели, че имат разногласия за бъдещето на дуета и предпочели да не продължат съвместната си работа, пише Hotnews.bg.

Напусналите я тихомълком звезди й помагаха адски много в продуцирането, мисленето да музика и текстове на всички артисти от лейбъла. Дуетът бе сочен и за „златната кокошка“ на Саня, но и те решиха да й забият нож в гърба.

Всичко това се случило след изтичането на 5-годишния им договор с компанията на Армутлиева. Павел и Венци издадоха два албума със Саня – „SeTaaBrat“ и „Upgrade“, както и много видеоклипове.

Към момента артистите все още фигурират в каталога на „Вирджиния рекърдс“ редом до тези на Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Алма и Йоана, но в действителност са напуснали лейбъла още през лятото миналата година, издават запознати. Припомняме ви, че поетапно от продуцентското крило се оттеглиха Кристиян Костов, Жана Бергендорф, Невена Цонева и други от изпълнителите, нашумели от „Х Фактор“.

Още от Лайфстайл


loading...