Сашка Васева операция

Сашка Васева мина през най-ужасяващия период в живота си покрай животоспасяващата операция в Германия, от която все още и тепърва ще се възстановява. Легендарната фолк изпълнителка обаче, не губи вярата си, че отново ще си върне зрението или поне до степен, в която да живее нормално и така, както й се иска.

“Готова съм да пея пред публика! Песента лекува и вярвам, че любовта на почитателите ми ще ми върне зрението. Старая се да не се разпилявам с малки участия по заведения. Искам да направя концерт, на който да събера обичаната от мен българска публика”, разкри намеренията си Дупнишката Мадона, както от години наричат певицата, която скоро ще се върне в родината си след обстойните прегледи в германската столица, пише “Стандарт”.

В момента Васева е в Германия с детето си, а на 2 февруари й предстои контролен преглед. “Досега изследванията ми са отлични, но зрението ми е в едно и също положение – виждам само силуети”, с тъга споделя тя.

Припомняме, че преди няколко месеца Сашка Васева преживя много тежка операция заради тумор в мозъка, който й причинява й ослепяването. Но към днешна дата надеждата на певицата, че всичко ще се оправи постепенно, е все така жива.


loading...