Сашо Кадиев любов

Нова година – нова любов, поне за Сашо Кадиев. Водещият на „Преди обед“ по БТВ окончателно се е разделил с дългогодишната си половинка Таня, която е и майка на дъщеричката му Катерина. След няколко мъчителни месеца, в които двамата се опитваха да спасят връзката си, Кадиев вече живеел с новата си изгора в ергенския си апартамент в „Манастирски ливади“, пише Ретро.

С жилището синът на Катето Евро се сдоби през миналата година, след като отношенията му с Таня забуксували. Тогава той решил да се изнесе от къщата на майка си в Кокаляне, където цялата фамилия живееше, теглил кредит и взел апартамента в София. Негови съседи разкриват, че го засичат да се прибира там с дългокрака, много висока и по-млада от него брюнетка. „Манекенка е, но все е с маска, не мога да видя дали е от известните“, коментира комшийка на Сашо, която често засичала влюбените гълъбчета. Бившата жена на актьора и тв водещ знаела за новата му авантюра, но не му създавала проблеми. Малката Катерина, кръстена на известната си баба, свикнала с новото извънредно положение в семейството и оставала ту при майка си, ту при баща си.

Катерина Евро не приела радушно решението на сина си, както и новата снаха, но се мъчела да не му се меси. Всеизвестно е, че тя гледаше Таня като своя дъщеря и никога между тях не е имало типичните спорове, които се вихрят между снахи и свекърви. Близки до звездата от „Оркестър без име“ споделят, че тя била съкрушена и се опитвала многократно да влее разум на Сашо и Таня. Увещавала ги да останат заедно в името на дъщеричката си, но те били изстинали един към друг. „Бях на възрастта на внучката си Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече… Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи“, беше единственият публичен коментар на актрисата по темата.

За момента Кадиев не желаел да представя жената до себе си в публичното пространство. 37-годишният водещ имал сериозни намерения към нея, но не бил готов да има второ дете. „Тя е по-младичка, сигурно ще има такива мераци“, коментират хора от обкръжението на тв звездата.

Виж още:Сашо Кадиев се увъртял в кредитиАлександър Кадиев не крие, че е теглил банкови заеми, които все още изплаща, пише таблоидът „Уикенд“…Jan 3 2021skafeto.com

Сашо Кадиев на купон, докато жена му – на погребението на брат сиАлександър Кадиев се прояви като безчувствен човек дни след като майката на детето му – Таня, изгуби…Jan 16 2021skafeto.com

loading...