сашо кадиев сзо Ивелина

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пристрастяването към видео и компютърни игри влезе в списъка с болестите на Световната здравна организация. Така СЗО официално обяви Сашо Кадиев за болен. Тв водещият от години е пристрастен към видеоигрите и не крие този факт, пише „Уикенд“.

„Намирам игрите като добавена стойност към ежедневието ми, защото това за мен е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любимите си игри с приятелите си в интернет или сам и после се кефиш“, изповяда се преди време синът на Катето Евро.

Сред симптомите на зависимост, които са посочени от СЗО, са невъзможността на човек да контролира времето за игра и увеличаване на това време, като така пренебрегва други интереси и всекидневни дейности. Зависимостта от игрите води до стрес и конфликти в личната, семейната, образователната и професионалната сфера, посочват от организацията, а Кадиев само затвърждава този факт с постоянните си закъснения за работа. Той играе компютърни игри до малките часове на нощта и после сутрин не може да стане.

Вижте още:
Бившата на Сашо Кадиев не остана по назад – и тя е с ново гаджеБившата жена на актьора и тв водещ на „Преди обед“ Сашо Кадиев Таня Тончева не страда дълго от радял…Jan 6 2022skafeto.com


loading...