Сашо Роман

Сашо Роман е една от легендите на родния поп-фолк жанр. Той има хитове, които са познати както на хората, които слушат този стил музика, така и на тези, които го избягват. Днес обаче на фокус е не той, а факта, че обявиха сина му за страшен измамник. Ето и за какво точно става дума.

Синът на легендарният певец Сашо Роман – Йордан, се оказа измамник от класа, алармира пред наш репортер опарен от далаверите на по-младия Роман, пишат от show.blitz.bg. Димитър Петров, който е част от партията на Георги Първанов, се ожали пред нашата медия, че Данчо Роман го е завлякъл с много пари по брутален начин.

Преди две години Данчо и приятелката му Наталия наемат апартамент от горе споменатото лице. Жилището се намира в кв. Надежда, ул. Свети Климент 64. През цялото време бавят наемите, докато накрая се изнесли от апартамента, оставяйки на наемателя си куп задължения.

„Докато бяха мои наематели правих непрекъснато компромиси, за да бъдем доволни всички. Спряха да си вдигат телефоните, след като започнах да настоявам да си плащат. Имат много задължения към входа, сметки за ток и неплатени наеми. Имам си договор с тях, всичко както си трябва. Мисля да ги съдя. Измамници са“, заяви пред БЛИЦ Димитър Петров.

„Никога не сме имали финансови проблеми. Ние сме честни хора и изкарваме парите си с много труд. Работим много и не мога да се оплача. Това, което се говори, не съответства на истината. Докато сме живи и здрави, няма да имаме финансови проблеми“, казва Данчо в интервю за БЛИЦ преди няколко години, когато отново се говореше, че семейството му е загазило и ги тресе сериозна финансова криза. Наш репортер се опита да се свърже и сега със сина на Сашо Роман, но на мобилния му телефон не отговори никой. Отворени сме да чуем и неговата гледна точка по случая.

Вижте още:След фурора в „Капките“: Сашо Роман бесен, вика Дичо на дуел„Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този начин, нито изглеждам по този начин. Изпълнението му беше н…Mar 20 2019skafeto.comДжакпот! Звезден хонорар за фурията Камелия от третото ѝ турне в АмерикаОгненото момиче на попфолка Камелия тръгна за третото си турне в Северна Америка, от което се очаква…Oct 9 2019skafeto.com

loading...