сватбата на дъщерята на Гейтс

В края на миналата седмица Дженифър Гейтс и половинката й Найел Насар станаха законни съпруг и съпруга. Две церемонии в два последователни дни се проведоха в имението за милиони на фамилията Гейтс.

Очаквано то бе обградено от папараци, които успяха да заснемат щастливите младоженци, както и многобройните гости. Минаха се обаче няколко дни, преди Дженифър, както и нейните родители, да споделят официални кадри, както и емоциите си, в социалните мрежи.

Почти едновременно и младоженците, и родителите на булката публикуваха в Инстаграм профилите си по една снимка от сватбата. „Моята вселена“, написа кратко и ясно дъщерята на основателя на Microsoft по снимка, на която със съпруга си минават пътя от олтара на фона на ръкоплясканията на гостите.

Първи снимки от сватбата на дъщерята на Гейтс - Дженифър

Насар също качи кадър от вълнуващото събитието и шеговито написа – „Направихме нещо този уикенд“. Той благодари и на всички, които са направили този ден най-щастливия в живота му.

Първи снимки от сватбата на дъщерята на Гейтс - Дженифър

Бил Гейтс избра да сподели друга снимка, под която написа своите поздравления за младоженците.

Първи снимки от сватбата на дъщерята на Гейтс - Дженифър

„Джен и Найел, невъзможно е да опиша с думи колко щастлив ме направи това да ви видя изпълнени с радост във вашия сватбен ден. Толкова съм горд с двама ви и с всичко, което постигнахте дотук в живота си, и с всичко, което ще постигнете в бъдеще в съвместния си живот“, написа милиардерът.

Мелинда Гейтс също сподели вълнението, което още я държи от церемонията миналата седмица, както и щастието си, че дъщеря й и зет й са успели да организират своя празник на любовта в настоящите условия „по безопасен начин“.


loading...