сватба Асена Сербезова

Видео с пищна сватба на новия здравен министър Асена Сербезова стана хит в социалните мрежи. Дамата мина миналата година за четвърти път под венчило, а церемонията е повече от разточителна, пише сайтът Защото.

Автопаркът на сватбата й с Петър Сербезов е като на олигарси, бяха първите коментари в мрежата. Младоженците позират пред бял „Ролс Ройс“. След церемонията колата вече е сменена с бял „Макларън“ и регистрационна табела – „Младоженци“. Самата Сербезова се е пременила с дълга булчинска рокля, въпреки че не е първа младост.

Преди няколко дни съпругът на Сербезова се похвали в мрежата, че по Коледа все му се случват чудеса. Миналата година се оженил, а тази жена му станала министър. Хвалбите му предизвикаха доста хумористични коментари.

Виж още:Министърът на културата се оженил за германка малко преди да поеме поста„Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му Яна, разбрах, че се е оженил съвсем скоро,…Dec 16 2021skafeto.com

Премиерът Кирил Петков помага на жена си за сладкарския бизнес (СНИМКИ)За първи път от повече от десетилетие премиерът на България не е ерген и има съпруга, с която са зае…Dec 15 2021skafeto.com


loading...