сватба йотова

Две седмици след най-лачената сватба на годината, на която синът на вицепрезидента Илияна Йотова се венча за своята избраница, младоженците блеснаха в изящна фотосесия, като за световно списание, пише Ретро.

Проверка установи, че само за заснемането на фееричните кадри Марин и Кристиана са платили 2 хиляди лева, тъй като са се доверили на един от най-известните и предпочитани сватбени фотографи у нас.

Кадрите са осъществени на няколко локации в страната, като за една от визиите те дори пътували до морето, където булката Кристиана позирала като морска сирена, прегърната от вълните. Тя държала на професионалната фотосесия да бъдат заснети и двете ѝ сватбени рокли, с които събра очите на присъстващите. Първата и по-пищната от тях, обсипана с воали и първокласна френска дантела, е дело на българската дизайнерка София Борисова, която облича всички наши звездни булки за сватбите им, като цените на тоалетите ѝ не падат под 10 хиляди лева.

Втората рокля, с която Кристиана се преоблече за по-веселата част от сватбата, също била запечатана от фотографа, като за да постигнат ефектни кадри, снахата на Илияна Йотова позирала възкачена върху скалите край морето. Тоалетът, отново съшит с дантела, е дело на македонския дизайнер Борче Ристовски, който има съвместна модна линия с фолкпевицата Галена.

Едната от двете фотосесии на младоженците била проведена няколко дни преди грандиозното събитие. Другата се осъществила в деня на сватбата – 5 септември, докато гостите се настанявали в хотел „РИУ Правец“, където бе тържеството, а сред гостите беше и президентската двойка Румен Радев и Десислава Радева.

Сватбата на сина на Йотова остава най-скъпата за тази година – пръснатата сума била почти 100 хиляди лева.

Най-обсъжданите сватби:Рачков готви сватба с АнитаОтношенията между Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова напредват с всеки ден. Напук на слух…Sep 3 2020skafeto.com

Перлена сватба: Корнелия празнува 30 години брак (ГАЛЕРИЯ)Голям личен празник ще отбележи Корнелия Нинова по време на настоящата си кампания за лидерското мяс…Aug 30 2020skafeto.com

Тежка морска сватба! Нети заведе до олтара новооткритата си сестра (СНИМКА)Любимата на много българи Антоанета Добрева – Нети съпроводи новооткритата си сестра Алекс Кръстева …Aug 25 2020skafeto.com

loading...