Сватба 180 хиляди евро

Сватба, която струва 180 000 евро, сватове които лепят стотачки по булката, диаманти, лимузини и лудо празненство което не спира 4 дена. Така можете да опишете сватбата на заможните цигани Евка и Лукас от Словакия, пише БЛИЦ.

Младата ромска двойка си каза заветното „да“ през 2016 г., но сватбата им бе толкова паметна, че и до днес продължава да се говори за нея, а видеото е с над 2 милиона гледания.

В клипа се вижда как булката Евка, тогава 19 годишна, сменя тоалетите си неколкократно, докато се подготвя за тържеството. Не остава по-назад и 20-годишният тогава Лукас, който, както е видно, има устойчив афинитет към марковите дрехи, лимузините и луксозния начин на живот.

И двамата младоженци носеха огромни златни бижута, а сватбените пръстени, които струват повече от 10 000 евро, привлякоха вниманието на всички.

Една от запомнящите се сцени беше, когато булката Евка се разхождаше с рокля, цялата накичена с банкноти от по 100 и 500 евро. Не по-впечатляващ бе и моментът, когато младоженците броят парите, които са получили като подарък.

Какво се случва сега с Евка и Лукас не е известно, но е очевидно, че са пръснати страшно много пари за церемонията, което повдига доста въпроси свързани с произхода на несметните богатства.

Виж още:Наум Шопов и Теа стягат сватбаНаум Шопов и годеницата му Теа Минкова обявиха, че ще се женят. Влогърите признаха това във видео в …Sep 15 2021skafeto.com

Марто от „Под прикритие“ вдига втора сватба в костюм на БондИвайло Захариев, който стана известен като Марто в „Под прикритие“ и сега участва в сериала „Пътят н…Sep 14 2021skafeto.com

Маджо пропусна втората сватба на дъщеря си ЙоанаОснователят на групировката СИК и настоящ собственик на на „Асет банк“ Младен Михалев – Маджо има по…Aug 21 2021skafeto.com

Край – сватба за Рая, но без БахаровВсичко сочи, че Рая Пеева този път наистина е приключила епичната си любов с Явор Бахаров. През уике…Aug 18 2021skafeto.com


loading...