Светлана реже търбуха на Гущеров

Светлана Гущерова, която прекара по-голямата част от лятото в Гърция, продължава с почивките. И макар лятото постепенно да се предава, тя – не. Брюнетката продължава да качва горещи кадри по бански в официалната си Инстаграм страница, с които радва феновете си, пише Дир.бг.
Гущерова се похвали с мече от 2500 кристала Swarovski и каза какво мисли за останалите от нейния сой (СНИМКА)

В социалната мрежа тя се похвали и с последната си придобивка – подарък мечок, който е специално направен за нея с над 2500 кристала Swarovski.

И все пак, пътувайки между различни дестинации, съпругата на бизнесмена намери време да организира „игра“ – „Мнението ми за…“, която сподели с почитателите си, правейки ги участници в нея.

Последователите ѝ в социалната мрежа изпращаха имена, а като отговор в история, тя изказа мнението си за тях. За целта госпожа Гущерова използва картинка с няколко емотикони, които обграждаше за всяко подадено ѝ име.
Опциите бяха: Уф (емотикон, който повръща), мразя, не ги харесвам, не ме е грижа, кой (?), бива, харесвам, обичам, бих умряла за тях.

Ето част от отговорите:
Гери-Никол – Бива
Луна – Уф
Златка Райкова – Бих умряла за нея
Азис – бих умряла за него (тук тя добави ръчно изписано послание: Обичам го)
Галин – Не ме е грижа
Сузанита – Не я харесвам
Моника Валериева – Бих умряла за нея
Николета Лозанова – Обичам
Преслава – Харесвам
Мегз – Бива
Джулиана Гани – Бива
Сашо Роман – Бива
Родителите на Християн Гущеров – Бих умряла за тяхСветлана Гущерова: Завиждат, защото не са реализирани като мен!Светлана Гущерова хвърли в шок всички зрители на „На кафе“ в петъчната сутрин. Брюнетката ръсеше бис…Sep 28 2019skafeto.com

Светлана Гущерова: Винаги съм искала да си сложа силикон (ГАЛЕРИЯ)Бившата плеймейтка и настояща съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, отговори на въпроси на приятел…Jul 12 2019skafeto.com

loading...