Забавление

14-годишно момиче удиви света като стоеше на ръце и ядеше ябълка с краката си! Но публиката направо изригна, когато й донесоха лък и стрела! (ВИДЕО)

14-годишно момиче удиви света като стоеше на ръце и ядеше ябълка с краката си! Но публиката направо изригна, когато й донесоха лък и стрела! (ВИДЕО)

Предаването „Америка търси талант“ дава възможност на всеки човек, който счита, че има талант, да се изяви и да си осигури бляскаво бъдеще. Често там участват акробати, които наистина имат впечатляващи умения. Ако сте виждали гъвкави хора или добри акробати, значи ще оцените това страхотно изпълнение. Още повече, че това момиче се е учило само на всички тези феноменални номера и е едва на 14 години. Сега ще видите по какъв начин тя успя да взриви публиката и всички, които станаха свидетели на нейното впечатляващо изпълнение.

Благодарение на Интернет, ще ви направим свидетели на това спиращо дъха акробатично изпълнение. Всички номера тя изрълни с усмивка и без грам притеснение, а всъщност те бяха изключително трудни във всяко едно отношение. Пригответе се да видите как девойката балансира на една ръка и как успява да изяде ябълка с помощта на краката си. Но това далеч не е всичко. Ще останете сащисани, когато й донесаха лък и стрела. Насладете са нея и нейното изпълнение във видеото.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Музикалните предавания в момента са много. Също много са и талантливите хора, които се стремят…
error: Съдържанието е защитено!