сербезова син

След като оглави Министерството на здравеопазването в кабинета на Кирил Петков, една от първите успешно завършени акции на новата министърка Асена Сербезова бе да изчегърта от виртуалното пространство где що имаше снимка от помпозната ѝ сватба в 5-звездното хотелско имение „Мидалидаре естейт“. И в това се оказа истински факир, пише Ретро.

Но кой да предположи, че не само Сербезова притежава свръхчовешки способности да замита кой знае защо притеснилите я кадри от разкошното холивудско тържество, но и още един член на семейството ѝ може да се похвали с такива.

Става дума за доведения син на здравната министърка – Давид Сербезов. Младият момък е от новата вълна даровити български илюзионисти. Спецове в магическото изкуство му предричат голямо бъдеще, а някои дори го сравняват с адаша му – невероятния Дейвид Копърфийлд.

Доведеният син на министър Сербезова – магьосник (СНИМКИ)

Давид Сербезов, или Дейвид Блек, както е артистичният му псевдоним, е направил и своя телевизионен дебют в рубриката „Мамо, дават ме по телевизията“ във вечерното шоу на Би Ти Ви. Младият Сербезов, който е син на настоящия съпруг на министърката – Петър Сербезов, се увлича по ментализма – сценично изкуство, в което онези, които го практикуват, известни като менталисти, демонстрират силно развити умствени или интуитивни способности, често използвайки хипноза, телепатия, ясновидство, гадаене, контрол на ума и други.

По време на своята телевизионна изява Дейвид Блек демонстрира няколко ментализъм ефекта – развива от разстояние гайка от болт и мести монети само с очите си. Преди да се профилира в ментализма, доведеният син на министър Сербезова бил негативно настроен към него и го подценявал, но с времето открил, че това са най-силните и впечатляващи ефекти.

Дарбата на Давид Сербезов вече е забелязана от агенции, които го канят да демонстрира уменията си по време на различни събития или корпоративни партита.

Още от Лайфстайл


loading...