Господин Х и морето

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Вече стана ясно, че двама от актьорите, които ще играят в новия телевизионен сериал по Нова телевизия са Александра Сърчаджиева и Калин Врачански, съобщават от dir.bg. Освен него ни очакват още една звездна продукция и новия седми сезон на „Откраднат живот“.

Новата серийна продукция трябваше да се казва „Фалшив герой“, но в последствие това заглавие остана като работно, а това което ще се ползва е „Господин Х и морето“. Сюжетът на сериала е пълен с ситуации от комичен, любовен и житейски характер. Централна фигура в него е ролята на Калин Врачански. Неговият герой ще е замесен в сложни взаимоотношения с четири различни жени. Серииният филм ще ни развеселява с добро чувство за хумор относно лъжите, обратностите и щастието в живота.

Жанрът на „Господин Х и морето“ се определя като смесица от комедия и криминале. Снимането е правено основно във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Разследващата криминална драма „Дяволското гърло“ се очаква да бъде един от най-интересните проекти на пролетния сезон. Сериалът е заснет почти изцяло в Родопите и макар да е първото българско заглавие в този популярен в цял свят жанр, към него вече има предварителен интерес от международните пазари.

В „Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров.