Сериали

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 92-и епизод: Джахит отвлича бебето, Нур е оневинена, а Ийт я гони от къщата и двамата се разделят окончателно

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 92-и епизод: Джахит отвлича бебето, Нур е оневинена, а Ийт я гони от къщата и двамата се разделят окончателно

Вижте какво ще се случи днес (9-и април) в следващия епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Назан чака Джахит в колата. Той трябва да вземе бебето, но Дуду го пази.
Елмаз е на процеса, но бабата го дава на баща му. Джахит се възползва от това, взима малкия и багажа му. Една от сестрите го вижда вижда, че носи бебето. Баба Дуду се връща и не намира детето и баща му. Мисли си, че Джахит го е завел да го къпе. Джахит и Назан тръгват с колата.
Делото на Нур тече. Адвокатите доказват, че тя е невинна. Нур също заявява, че е невинна. Моли съда да я оневини, за да може да спечели сърцето на Мерт отново. Съдът оневинява Нур. Айтюл обаче не приема и крещи на Нур, обвинява я и я заплашва пред журналистите. Фатих иска ограничителна заповед за Айтюл. Ийт вижда, че леля му дава изявление пред медиите, продължавайки да напада момичето. Нур излиза. Ийт е пред съдебната зала. Тя го вижда, но той пали колата и си тръгва. Нур припада пред съда.Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 91-и епизод: Започва делото на Нур, Джахит и Назан задействат плана сиДовечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 91-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „…Apr 6 2018skafeto.com

Дуду открива, че детето го няма. Санитарят посочва, че стаята се почиства. Сестрите казват, че вече са изписани. Елмаз и Таяр се връщат в болницата и виждат, че Дуду плаче. Елмаз научава какво е направил Джахит. Таяр също се изненадва от поведението на бъдещия си зет.
Нур е напуснала затвора, докато Фатих и Емин я чакат. Отива в любовното гнездо и там вижда Ийт самотен да стои в градината. Тя го пита дали й е повярвал. Той мълчи. Нур настоява за отговор. Ийт се опитва да скрие чувствата си, но не успява. Лъже Нур, че идва тук, за да се грижи за градината. Нур го пита какъв грях имат те и Мерт. Ийт я гони от къщата. Тя се разкайва, че е причинила това на Мерт. Осъзнава, че повече нищо няма да е както преди, но иска да знае дали Ийт й е повярвал.
Фатих търси Нур, но тя не си вдига телефона. Досеща се къде е момичето и оставя Емин да се прибере с такси.

Ийт заявява, че не й е повярвал. Нур усеща, че той лъже. Той й казва, че отдавна я е изтрил от живота си. Нур приема раздялата, обвинявайки го, че наистина той е унищожил тяхната любов и си тръгва. От мъка Нур пада на земята и плаче. Фатих и подава ръка да стане, прегръща я, за да я успокои.
Елмаз изпада в криза и обвинява сестрите, че онази жена е откраднала бебето. Адвокатът дава делото за попечителство на Елмаз и казва пред всички, че Джахит все още е женен за Назан и че детето ще остане при тях.
Нур се опитва да приема, че вече не съществува за Ийт. Тя казва на Фатих, че Ийт също не съществува за нея.
Таяр и Емин се нахвърлят върху адвоката. Докато охраната се намеси, Елмаз си тръгва от болницата.
Източник zajenata.bgДовечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 90-и епизод: Организират покушение срещу Нур в затвора, Ийт дава кръв, за да я спасятДовечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 90-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „…Apr 5 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
От всички неща, които искаме да получим в живота си, романтичната връзка почти във всички…
error: Съдържанието е защитено!