Сериали

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 52-и епизод: Нур научава за скандала, довел до смъртта на Хафизе и пребива Назан

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 52-и епизод: Нур научава за скандала, довел до смъртта на Хафизе и пребива Назан

Довечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 52-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „Сега и завинаги„. Какво се случи в предните три серии? Голяма драма – Хафизе умира след скандал с Назан (сезон 2, епизод 51); Джахит отпраща Елмаз от дома си, Ийт, Нур и Фатих отиват на парти (сезон 2, епизод 50); Иджлял издава на Ийт, че Фатих е първата любов на Нур (сезон 2, епизод 49). Ето какво предстои да видите довечера в 52-и епизод на втория сезон на любовната сага.

Фатих разказва на Нур спомени от детството им в едно заведение. После споделя с нея, че не си прави никакви планове за живота. Той обича да живее за мига. Иджлял вдига скандал на Ийт, защото не иска да ѝ даде обяснение. Той я пита кой ѝ е пратил видеото от партито. Иджлял му казва, че Нур е проблемът на всички служители. Ийт се ядосва, че работниците реагират по този начин, защото тя няма образование. Иджлял държи реч, в която се опитва да настрои Ийт срещу любимата му. Ийт се ядосва, слушайки излиянието на бившата си съпруга. Когато двамата излизат от кабинета му, виждат Нур и Фатих да се качват по стълбите. Иджлял се опитва да уязви момичето. Нур отговаря, че Иджлял върви по празен и безсмислен път. И да беше започнала да работи, вместо да създава интриги. Момичето ѝ припомня какво са направили с Фърат. Иджлял е бясна и се разпорежда на асистентката на Ийт да направи така, че да изритат Нур от фирмата. Тя влиза при шефа, но Ийт започва да ѝ говори неща, които му е наговорила Иджлял. Нур се възмущава. Споменава пред него, че Иджлял е започнала да си отмъщава. Ийт ѝ казва, че не е професионално. Тогава Нур го пита дали да си тръгне. Щом настоява, тя ще си тръгне. В това време Джахит влиза и брат му казва, че Нур е напуснала. Фърат казва на колегите си, че фирмата е в труден период, но ще търсят начин да излязат от положението. Иджлял отива в агенцията. Фърат се радва. Иджлял му казва, че иска да направят марката за бижутата. Джахит се застъпва за секретарката си. Казва, че няма да подпише оставката ѝ. Джахит казва на Ийт, че Нур е важна в момента за него заради връзката му с Елмаз и бебето. Джахит казва на Нур, че ще се върне на работа. Ийт ѝ казва да остане на работа. Нур се кани да си тръгне. Зaявява на Ийт, че трябва да ѝ се извини. Джахит казва, че на другия ден ще заминат в командировка. Ийт подскача и не позволява. Тогава Нур се зарадва и го провокира, че и той иска тя да остане на работа, но е голям инат. Иджлял предлага агенцията на Фърат да работи с нея. Той я предупреждава, че ще трябва да бъдат заедно. Айкюл казва на Назан, че ще ѝ помогне да прикрият скандала с покойната. Емин е отчаян от смъртта на майка си. Ямур го вижда да плаче пред къщата. Отива при него и му подава кърпичка. Тя му казва, че знае какво се е случило, но не знае как да го изрази с думи. Той ще се чувства ужасно самотен. Но трябва да преодолее всичко и да започне отново да живее.

Емин благодари на момичето и влиза в дома си.  Приятелят на момичето очаква от нея да ѝ покаже какво е откраднала от дома на Козан. Таяр също се разкайва, че е тормозил жена си. Споделя всичко това с майка си.  Емин успокоява сестра си. Моли я да се грижи за детето, което носи. Седат продължава да се кара на Ямур. Казва ѝ, че умира от глад. Трябва да си свърши работата. Обещава на младежа, че ще изпълни това, което му е обещала. Нур се прибира, Седат си тръгва. Нур пита Ямур кой е този човек. Тя отговаря, че това е приятелят ѝ. Ямур споделя с Нур, че преди Хафизе да почине, е имало скандал.  Ямур замълчава. Нур настоява тя да продължи и да ѝ разкаже какво точно се е случило с леля ѝ. Когато разбира всичко, Нур отива при Назан  и започва да я бие. Ямур казва на Ийт, че ще стане голям проблем. После разказва на братята си какво се е случило с Хафизе преди да умре.  Ийт разтървава биещите се. Извежда Нур от къщата. Тя го пита как да се отнася към убийцата на леля ѝ. Ийт я прегръща. Казва на Нур, че не може така. Ийт моли Нур да не казва на Елмаз. Ийт заявява, че не е против Нур, а е на нейна страна. В това време идва Фатих. Тя отива при него и го моли да говорят с Елмаз. Назан се оправдава пред Джахит. Айкюл я защитава. Ийт казва на брат си, че Назан не може да остане в къщата. Ийт казва, че са се скарали с Нур заради това. Фатих съветва Нур да послуша сърцето си и тогава да говори с братовчедка си. Тя се качва в стаята и вижда как брат и сестра си спомнят само хубави неща за майка си. Нур се разплаква и си тръгва, но Елмаз я вика да дойде при тях. Ийг говори по телефона с Нур. Казва ѝ, че Назан ще си тръгне, а те ще ходят в командировка и Нур трябва да си почине. Фатих каза на Нур, че двамата с Ийт са чудесна влюбена двойка. На тръгване той я пита дали помни писмото, което му е написала като дете.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Генерал-майор Данчо Дяков най-вероятно ще бъде назначен като началник на Националната служба за охрана (НСО).…
error: Съдържанието е защитено!