Доктор Куин Лечителката и Съли

Предполагаме, че помните сериала „Доктор Куин-лечителката“, в който главните роли се изпълняваха от Джейн Сиймор (в ролата на доктор Микаела Куин) и Джо Ландо (в ролята на нейния любим Съли).

Но не сме предполагали кога ще ги видим пак заедно. Ето че и това се случва, след като Джейн Сиймор публикува снимка с Джо Ландо в своя Инстаграм профил.

До нея актрисата е написала: „Лято със Съли!“
Доктор Куин Лечителката и Съли се събраха отново след 21 години (СНИМКА)

Двамата са се снимали в Малибу и трябва да отбележим, че изглежда годините са ги пощадили, тъй като изглеждат дори по-хубави, отколкото на по-млади години.

Джейн Сиймор е вече на 68 години, но скоро демонстрира страхотна форма по бански, а Джо Ландо, който е на 57, е изгубил само дългите коси и къдрици на Съли, но е запазил чара си.Помните ли д-р Куин лечителката? Продължава да е неотразима – на 68 и по бански (ГАЛЕРИЯ)Жаркият сезон е в разгара си и плажните ивици по света се пълнят с хиляди посетители, отдали се на б…Jul 16 2019skafeto.com

Сериалът „Доктор Куин Лечителката“ спира през 1998 г., което означава, че са минали 21 години, откакто любимите ни герои са били заедно на екран.

loading...