д-р Тасев
Наум Шопов-младши в ролята на д-р Тасев | Снимка: Nova.bg

Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“, предава vesti.bg. Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме лично с надзорника.

Край на „Биг Брадър“ за добро или за лошо. Ето кое предаване го изместиПредаването произхождащо от Холандия, „Биг Брадър“ и производният му „ВИП Брадър“ напускат български…Apr 1 2019skafeto.com

Дали лекарската етика ще надделее в саморазправата или гневът ще доведе до необратимото, ще можем да разберем в новите епизоди на хитовия български сериал по Нова телевизия.

Ситуацията в болницата ще продължи да се заплита, а доктор Стаменова ще сподели дълбоките си страхове, че Фотев е все още жив. Междувременно доктор Хинова ще се завърне в болницата – появата ѝ ще извади то обувките доктор Мазов, който ще постави ултиматум на Ина Фотева.

Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на „Св. Анастасия“, за да се изправи пред едно от ней-сериозните изпитания за един баща.

Тежката диагноза на Пепе ще бъде обсъдена с доктор Банков, който ще продължи да търси решение на ситуацията. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането между доктор Карагьозов и сестра Райкова отново ще ги изправи очи в очи.

loading...