Женим се с Явор Бахаров. Искаме да продължим живота си заедно! И вече съвсем сериозно го мислим – защо пък не.“
Това сподели талантливата звезда от „Скъпи наследници“ по Би Ти Ви Рая Пеева за отношенията си със също толкова успешния Явор Бахаров.
Двамата красавци станаха любимци на публиката – тя с ролята си на Поля в „Скъпи наследници“, той с участията си в „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, пише вестник „България днес“.
„С Явор се запознахме случайно. Валеше дъжд, аз бях с приятелка, а неговото куче дойде при мен. И двамата сме от „Бъкстон“ и повече от 15 години движим в общи компании, но се срещнахме ей така и решихме да пробваме заедно. То пък взе, че стана“, споделя за първата си сериозна връзка през смях Рая. „Сега ни е много хубаво и се обичаме наистина. Мога да кажа с гордост, че аз съм го променила. И той мен промени. По-сериозни сме някак си. Разбрахме, че няма смисъл да разпиляваме енергията си по други хора. Аз съм на 28, той е на 33 и е нормално да почнем да мислим в посока да създаваме поколение. Не веднага, разбира се“, смее се красавицата. Самата тя преди време смятала, че сватбата е клише, но днес вече разсъждава по друг начин. „Искам сватба! Интуицията ми подсказва, че трябва да градя нещо с този човек“, обяснява още Пеева.Марта Вачкова: Бях се примирила с теглото си, сега съм на седмото небе! Ето как актрисата свали 20 килаВече почти година от тлъстините на Марта Вачкова няма и помен. Актрисата се хвали наред, че е успяла…Aug 5 2018skafeto.com

Двамата живеят вече две години на семейни начала и всичко е прекрасно, както е било в началото. „Радвам се, че си вярваме. Според мен нещата вече няма как да се развалят, надявам се, че сме построили една добра основа, защото доста хора се опитваха да ни разделят през това време“, споделя Рая, която отрече да е имало изневяра от страна на Явор с колумбийка, каквато версия се тръбеше в медиите преди няколко месеца. „Глупости са това, абсолютни. Няма такова нещо, ние сме постоянно заедно“, смее се Рая.
Талантливата красавица, влязла блестящо в ролята на Леа Иванова в „Пеещите обувки“, осъзнала, че най-много обича Явор, когато се разплакала на новината, че той е взел „Икар“. „Играх Иванов, Чехов, трагедия, ужас. Най-голямата ми любов Николай ще се самоубива пред мен и аз трябва да го спася, но радостно такова го играх, и после се разревах. Тогава разбрах, че наистина го обичам, щом не изпитах дори секунда завист. А днес постоянно си казваме, че се обичаме“, щастлива е Пеева. „Когато аз взех „Икар“, ми казваха, че всичко било с връзки и да не очаквам награда, но ето и след като Явор стана носител, вече знам – няма такова нещо като връзки“, категорична е Рая.

Тя е момичето, което взе наградата във втори курс на НАТФИЗ за ролята си в „Отблизо“ в театър „Възраждане“. След това влезе в голямото кино – като готина гърла в „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Сладураната, която в шести клас иска да става дизайнер, отива да се пробва в невъобразима визия – с почти избръсната глава, цялата омацотена в бои от ремонт в столичен клуб, където бачка през лятото като сервитьорка. Въпреки че никой не иска от нея да заработва финикийски знаци освен с възпитателна цел – нито баща й Пейо Пеев, лидер на рокаджиите от „Спринт“ и сред създателите на „Импулс“, нито майка й, актрисата Красимира Демирова. Тя решава сама, а те не могат да й се противопоставят. „Ето за това става дума – Рая има бетонен характер. Каже ли нещо, край“, описва я майка й Красимира. Освен че пее блестящо, Рая свири на пиано, китара, бие страхотно барабани и може да рисува. Какво ги свързва с Явор Бахаров? Талантът, красотата и любовта към живота. Малкият брат на Захари има повече от 200 представления във Военния театър, показа талант и харизма на екрана със „Стъклен дом“, „Тилт“, „Под прикритие“ и много други. Личният живот на Явор също често го поставя в центъра на медийното внимание. Много коментирани бяха отношенията му с Луиза Григорова, както и с Александра Тюркмен, но в момента всичко това е забравено. До него е Рая, голямата му любов.Бащата на Йоана Буковска с 19 години по-младо гадже: Актрисата дала благословията си за връзката на 71-годишния ХристоБащата на Йоана Буковска от близо година се носел на крилете на любовта. Христо Буковски се залюбил …Aug 3 2018skafeto.com


loading...