Звезда от

Въпреки че поредният сезон на „Откраднат живот“ приключи, звездите му тепърва откриват сезона с прелестите си. Поредно потвърждение за това е може би най-сексапилната актриса в сериала – Елена Карабойчева.
Звезда от "Откраднат живот" спря дъха с фигурата си (СНИМКИ)

Още от Любопитно

Атрактивната къдрокоска, която познаваме от хитовата продукция като сестра Чокова, отново спря дъха с фигурата си, която всеки път изглежда все по-изваяна.

В момента апетитната брюнетка релаксира след динамичния снимачен период и поне от снимките, които качва в социалните мрежи, става ясно, че го прави повече от качествено. Тя най-често е в компанията на любимия си син, до когото изглежда повече като голямата му сестра, отколкото като майка.

Елена Карабойчева определено знае как да нажежава страстите. Дори и като сестра Чокова в хитовия сериал „Откраднат живот” тя имаше една сцена в миналия сезон на продукцията, в която определено показа колко гореща може да бъде.

За разлика от сериала обаче, където обикновено е облечена в бяла униформа на медицинска сестра, в живота Елена Карабойчева рядко може да не бъде секси.

loading...