https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Актрисата от четвъртия сезон на „Откраднат живот“ Луиза Григорова е далеч от звездния си образ, когато не е я снимат телевизионни камери, разкрива фоторепортаж на „Ретро”. В ежедневието екранната д-р Вяра Добрева толкова е неглижирала външния си вид, че последното, което човек би си помислил, е, че същата тази опърпана млада жена е красяла билбордове из Азия по време на моделския си период.
В началото на лятото Луиза и мъжът й Мартин Макариев се изнесоха към морето заради снимките на новия сериал на Димитър Митовски „Ускорение“. Артистичното семейство се е завърнало отново в столицата, след като преди дни стана ясно, че екипът е бил разпуснат заради финансови липси.
Докато чака да стартира новият проект – филм за мистериите на Царичина, на който ще бъде и продуцент, Луиза се шляе безцелно из града, и то във вид, който никак не подхожда на една хайлайф персона, видяха фотографите на „Ретро“.Марта Вачкова: Бях се примирила с теглото си, сега съм на седмото небе! Ето как актрисата свали 20 килаВече почти година от тлъстините на Марта Вачкова няма и помен. Актрисата се хвали наред, че е успяла…Aug 5 2018skafeto.com

Докторицата от „Свети Кирил“ крачеше из центъра на столицата с голи бедра, нахлузила скандално къси дънкови гащи и с вехта тениска на AC/DC с оголен гръб.
Рейдът на Луиза в района на Централна поща се оказа не съвсем безцелен. На пътя на екранната Вяра Добрева „изникна“ дрогерия и тя се шмугна в нея. Младата съпруга избра за мъжа си Мартин пакет самобръсначки на световноизвестна марка. Купи и за себе си набор за обезкосмяване. И докато се навеждаше пред щанда с дамски самобръсначки, буквално лъснаха задните й части, от което явно не се притеснява. От социалните профили на Луиза става ясно, че от известно време посещава процедури за изсмукване на мазнините в областта на дупето.Честито: Любима българска актриса, която гледаме всяка вечер, каза „Да“ на любимия си мъж в Нова ЗеландияАктрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад ме…Mar 25 2018skafeto.com