Теодора Духовникова

Сериалът „Дяволското гърло“ бързо се превърна в един от любимите на зрителите. Това се дължи не на последно място на отличната актьорска игра на редица наши таланти. Феновете на поредицата пък се интересуват все по-живо от живота на актьорите извън снимачната площадка.Ето защо един от главните актьори на „Под прикритие“ не е гледал нито един епизод на сериалаЕдин от най-култовите герои в едноименния сериал „Под прикритие“ – Куката, изигран от българския акт…Mar 15 2019skafeto.com

Теодора Духовникова предпочита да не шофира личен автомобил, а да ползва услугите на таксита, съобщава вестник „Ретро“. Актрисата бе засечена на излизане от сградата на Нова телевизия, където се отби, за да даде интервю покрай участието си в два от най-гледаните сериали на медията – „Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“.

За пореден път звездата на Народния театър остави без думи дори портиера на телевизията с шармантното си облекло. Въпреки ветровитото и хладно време за тв изявата си Теодора бе подбрала бяла феерична рокля, съчетана с кожено яке и високи черни ботуши. За да си спести обаче излишна раздумка от страна на таксиметровия шофьор, който дойде да я вземе след ефир, Духовникова седна на задната седалка на автомобила.
Мия от "Дяволското гърло" се вози с такси заради катастрофа (Снимки)

Малко известен факт е, че пътуванията на дълги разстояния представляват проблем за синеоката актриса. Тя все още изпитвала неистов страх да сяда зад волана заради тежък пътен инцидент в миналото, в който се разминала буквално на косъм със смъртта. Макар да успяла да се възстанови напълно от физическите травми, шокът от мелето я държал и до днес.

„Преди години попаднах в много тежка катастрофа, в която ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от подобни травми завършват със смърт на място. След тази ужасна травма аз отидох на крака до „Пирогов“. Лекарите не повярваха, че съм оцеляла. Дори други пациенти идваха при мен, за да ме пипнат за късмет“, споделя Теодора, която все още сънувала кошмари, свързани с месеците, които прекарала на легло.

Въпреки че зрителите на „Дяволското гърло“ често виждат героинята на Духовникова – агентката на ДАНС Мия Язова, да управлява сама автомобил по острите завои на родопските проходи, заснемането на тези сцени било критично за звездата.

Няколко месеца преди да започне снимачният процес, продуцентът на сериала Евтим Милошев я изпратил на обучение при професионален рали състезател, който помогнал на Теодора отчасти да преодолее страха си от шофирането, за да може да изпълни убедително актьорската си задача.Симона от „София – Ден и Нощ“ за живота след сериалаКалина Иванова, която е на 22 години е позната на телевизионните зрители от ролята си като Симона в …Mar 30 2019skafeto.com

loading...