Рич Форестър

Има сериали, които грабват зрителите за гърлото и ги държат така до самия край на сагата. Обикновено обаче говорим за няколко силни сезона, след които продуцентите плавно приключват действието. Има обаче една филмова поредица, грабнала вниманието на поколения зрители, при това на няколко континента.Ето защо един от главните актьори на „Под прикритие“ не е гледал нито един епизод на сериалаЕдин от най-култовите герои в едноименния сериал „Под прикритие“ – Куката, изигран от българския акт…Mar 15 2019skafeto.com

Суперзвездата от телевизионната сапунка „Дързост и красота“ Рич Форестър пристига в България това лято. В официалния му сайт е оповестено, че през май той ще бъде в Европа, като на 6-и има концерт в Испания, а на 13-и в Холандия.

През юли 67-годишният Рон Мос ще гостува на българската публика в Пловдив. Пенсионерките, чийто любимец е красивият актьор, не са на себе си от щастие, след като чули новината, съобщава „Ретро“. Някои дори щели да се организират с автобуси от цялата страна, за да могат да зърнат идола си в града под тепетата. Билетите за събитието са с намаление от 50% за пенсионерите, които са и основната му фенска маса.

Рон Мос, който освен актьор е и отличен музикант, ще се изяви на сцената в Пловдив заедно с певицата с български корени Мария Елена Инфантино.
Мос започва активна музикална кариера през 70-те години на миналия век, когато се изявява с групата „Плейър“.

Пътувал е по турнета с Ерик Клептън и „Литър ривър бенд“, но предпочита да прави солова кариера. Успоредно с актьорските си изяви продължава да записва и след като напуска „Дързост и красота“ решава да се насочи изцяло към музиката.
От прочутата тв сапунка досега в България са гостували Джон Маккук (Ерик) и Даниел Маквикар (Кларк).Симона от „София – Ден и Нощ“ за живота след сериалаКалина Иванова, която е на 22 години е позната на телевизионните зрители от ролята си като Симона в …Mar 30 2019skafeto.com

loading...