1001 нощ сериал

„1001 нощ“ е първият турски сериал, излъчен в България. След него почитателите у нас на телевизионните саги, идващи от южната ни съседка, станаха хиляди. Техният интерес не остава неутолен, като ползи има за всекиго – и това лято най-гледаната телевизионна програма беше турски сериал – историческата поредица „Великолепният век: Кьосем султан“.

Но пътя беше проправен от „1001 нощ“. А който го е гледал няма как да забрави знойната красавица Бергюзар Корел, която изпълни ролята на Шехерезада. 35-годишната актриса е родена на 27 август 1982 година в Истанбул и минава за една от най-красивите жени в страната си. Всъщност в началото на тази година при допитване за десетте най-атрактивни туркини, Бергюзар зае второто място.Помните ли Наталия Симеонова? Ето къде изчезна водещата на „Море от любов“ и какво се случва с неяПитате ли се къде изчезна една от най-популярните български телевизионни водещи Наталия Симеонова? З…Sep 27 2017skafeto.com
Помните ли Шехерезада от първият турски сериал „1001 нощ“?

Ако обаче се разминете с красавицата по улиците в родния ѝ Истанбул има сериозен шанс да не я познаете и по този начин да пропуснете златен шанс я за селфи, я за автограф.

Причината – Бергюзар изобщо не държи на реномето си на звезда по време на всекидневния си живот. Прилича повече на квартално момиче, изтичало до магазина за бърз пазар, или на студентка, чийто учебни занятия са били неочаквано отменени.

Именно обаче заради тази си своя непосредственост Бергюзар се радва на огромна армия от верни фенове. Колкото до семейния живот – младата жена е щастливо омъжена за Халит Ергенч, който изпълни ролята на Онур в „1001 нощ“. Двамата имат шестгодишен син Али, а според мълвата скоро семейството им ще се увеличи с още един член.Помните ли леля Гошка, която удари джакпота от 68 млн. евро? Не е за вярване какво реши да направи с баснословната печалбаПрочутата леля Гошка ако не е най-богата българка, то със сигурност е много, ама много нависоко на в…Sep 21 2017skafeto.com


loading...