сериал Ускорение

Бързи жени, красиви коли и обратното! Разврат с аромат на бензин, феродо и изгорели гуми се очертава в първия сезон на новия БГ сериал „Ускорение“.
Пикантни кадри издават високия градус в поредицата, която се снима на морето. От няколко седмици екипът е по тузарските курорти и огласява с рев на бегачки почиващите. Тук Валери Симеонов обаче не може да се намеси, за да спре шума…
Както подобава на всяко себеуважаващо се автомобилно състезание, мацките ще са основна част в сюжета. От кадър зад кулисите виждаме една „яка кака“ само по бельо. Това обаче не е младата се*сбомба Жули Ордон, а по-зряла блондинка с къдрава фризура и еротично бельо.

Мацката се вее по изкусителни жартиери, възбуждащ корсет и показва сочни форми в стегнати бледорозови бикини.
Пълен разврат в новия БГ сериал "Ускорение": Голи мацки дефилират край Митовски и Куката (СНИМКИ 18+)
Пълен разврат в новия БГ сериал "Ускорение": Голи мацки дефилират край Митовски и Куката (СНИМКИ 18+)
Пълен разврат в новия БГ сериал "Ускорение": Голи мацки дефилират край Митовски и Куката (СНИМКИ 18+)Честито: Любима българска актриса, която гледаме всяка вечер, каза „Да“ на любимия си мъж в Нова ЗеландияАктрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад ме…Mar 25 2018skafeto.com

Жули Ордон също не е по-назад, на една снимка тя вади убийствено деколте и се фука с безкрайните си крака. Красавицата определено ще е най-привлекателната актриса, с която Митовски някога е работил.

Мъжкото око ще се радва не само на блондинки, деколтета, стройни крака и щедро показано бельо. Колите, които екипът ще ползва за нелегалните надпревари, ще накарат автоманиаците да точат лиги.

На фона на всички поршета, беемвета и супербързи бегачки ще има и златен представител на една от най-скъпите марки на всички времена – „Бентли“.
Затегнете коланите! Или оставете на тези се*си мацки да ги затегнат вместо вас…

Очаква се наесен по „Нова“ да тръгнат 12-те епизода на екшъна, а при успех и висок рейтинг със сигурност догодина ще има втори сезон. Историята, както читателите на „България Днес“ знаят, ще се върти около група приятели, които рискуват всичко в нелегални състезания и се опитват да изградят по-добър живот за себе си и своите семейства.
Източник bgdnes.bgПомните ли Джилиън Андерсън, която изигра ролята на агент Скъли от Досиетата Х? Актрисата съобщи много неприятна новина на феновете сиПомните ли Джилиън Андерсън, която изигра ролята на агент Скъли от култовия научно-фантастичен сериа…Jan 22 2018skafeto.com


loading...