София ден и нощ

Нискобюджетната продукция „София ден и нощ“, любима на тийнейджърите, спря след 4-годишно излъчване.

„Да, снимките на тези серии бяха записани преди Нова година и вече няма да произвеждаме“, съобщи продуцентът на сериала Краси Ванков.
Тъжни личица на момичета и момчета оцветиха за минути страницата на „София ден и нощ“, като повечето страдалци бяха деца от 10 до 14 години. „Защо, сега какво ще гледам. За Слави съм малък, сериалите са тъпи, а други предавания не са интересни“, пише Димитър Ф.
Стотици радостни възгласи обаче долетяха от „истинските“ актьори. Един от най-щастливите се оказа скандалният артист Jeason Brad Lewis. Финалистът от първия „Х Фактор“ сподели искрената си радост с пост в своя профил в социалната мрежа.Митко от „София ден и нощ“ с разкрития след края на сериалаСлед като стана ясно, че риалити сериала „София ден и нощ“, който се излъчва в българския ефир от че…Feb 24 2019skafeto.com

Друг голям критик на поредицата е и гримьорът Мис Бони, който често се шегува с участниците и „звездите“ в сериала и звездоманията, която ги е обхванала, както и техния бекграунд и занимания, като не пропуска пиперливо да намекне, че много от момчетата и момичетата, участващи в продукцията, са практикували най-древната професия.
Ваня Джаферович пък написа, че сериалът ще му липсва, защото е „шедьовър на филмовото изкуство“, Александър Сано допълни: „Пропусна и грандиозни режисура и операторско майсторство“, а Стефания Колева отсече: „Алилуя! Откога се молих това да падне“.

Напоследък рейтингът на сериала е паднал под критичния минимум, сюжетните линии са видимо изчерпани, а „актьорите“ все по-често недоволстват от ниското заплащане. Всъщност известно е, че те работят по 12 часа, като получават колкото обикновен статист във филм. От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали смешните 70-100 лева на снимачен ден дори във времето, когато „София ден и нощ“ се радваше на голям интерес.
Поради изчерпването на сагата със сигурност от Нова тв няма да продължат с нов сезон.Звезда от „София ден и нощ“ очаква бебеКакто вече разбрахме, хитовият риалити сериал „София ден и нощ“, който определено няма аналог по род…Feb 21 2019skafeto.com

loading...