https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Любителите на турските сериали у нас ликуват! Малкият екран ще им предложи нов филм, който жъне световни успехи и се очакваше с нетърпение и в България.

Турската вълна, която заля българските телевизии, няма да отмине. Би Ти Ви е купила два нови сериала, произведени в южната ни съседка. Единият от тях ще започне излъчването си веднага след като приключи сагата „Майка“. „Сблъсък“, чиято премиера в Турция се състоя през ноември миналата година, вече се излъчва в цяла Източна Европа, закупен е и от американски продуценти. Главната роля е поверена на любимеца на публиката Къванч Татлъту. Компания му правят Елчин Сангу, позната у нас с ролята на Дефне в „Любов под наем“, Алперен Дуймаз от „Горчива любов“ и други.Ето защо един от главните актьори на „Под прикритие“ не е гледал нито един епизод на сериалаЕдин от най-култовите герои в едноименния сериал „Под прикритие“ – Куката, изигран от българския акт…Mar 15 2019skafeto.com

Сериалът отчита рекордни продажби по цял свят, а дори още не са приключили снимките на последния му сезон от 20 епизода. В основата на сюжета е Кадир Адалъ, който губи жена си и детето в терористичен акт. Заради случилото се той обвинява себе си и страда с цялата си душа. Кадир решава да се самоубие в автомобилна катастрофа, но без да подозира, че ще промени целия си живот. В автопроизшествието, в което иска да приключи живота си, се сблъскват четири автомобила и съответно четири човека – Кадир, Зейнеп, Керем и Джемре.

След нещастния случай съдбата никога повече няма да ги раздели. От трагедията, която Кадир преживява, получава душевна травма. От нея ще го излекува Зейнеп, която се оказва, че познава от детските си години. С помощта на Кадир тя си връща малката дъщеря Алиа, която са й отнели заради мошеничествата на мъжа й. Керем и Джемре пък са двама млади, свързани с голяма тайна. Напрегната и драматична е и другата сага, която Би Ти Ви е купила. Сериалът се казва „Фи„, а централната роля е поверена на Серенай Саръкая.

Първият сезон на психотрилъра приключва с над 50 милиона души гледаемост. През ноември стартира втори епизод с 10 серии. Екранен партньор на Серенай във „Фи“ е Мехмет Гюнсюр, познат на българските зрители с превъплъщения в сериалите „Великолепният век“ и „Канага“. Освен него ще видим и Озан Гювен пак от „Великолепният век“ и „Истанбулска приказка“ и Берак Тюзюнатач.
Историята във „Фи“ се върти около Джан Манай, известен психолог, който среща случайно красивата млада танцьорка Дуру. Тя има щастлив живот с талантливия си приятел музикант Дениз.

Но всичко това се променя, когато Джан им става съсед. Благодарение на неговите игри Дуру започва да се съмнява във връзката си с Дениз. Животът на всички е променен от Джан, който е обсебен от Дуру и започва да я следи в къщата и навсякъде. Освен тези два сериала Би Ти Ви е купила правата и на още три – „Завинаги“, „Вътрешен човек“ и „Сълзите на Дженет“. Отскоро програмата на телевизията е запълнена и с още турско съдържание. Всяка събота по обед медията излъчва турски игрални филми, хитове през годините.Митко от „София ден и нощ“ с разкрития след края на сериалаСлед като стана ясно, че риалити сериала „София ден и нощ“, който се излъчва в българския ефир от че…Feb 24 2019skafeto.com