Ханде Ерчел

Top Beauty World класира 100-те най-красиви жени и мъже в света. Списъкът, който включва индийската актриса Дипика Падуконе и унгарския модел Барбара Палвин, беше оглавен от туркинята Ханде Ерчел. Броят на „красивите мъже“ пък включва и осем турци.

Top Beauty World е основан в Лос Анджелис от трима пластични хирурзи, които съставят списъка с най-красивите жени и мъже на планетата. И така сред нежния пол водеща е турската актриса от нашумелия сериал в южната ни съседка „Почукай на вратата ми“ Ханде Ерчел, съобщава Труд, цитирайки CNN Türk.

Рейтингът на „100 най-красиви жени в света“ е съставен по следния начин: изборът се основава на параметри като пропорциите на лицата на известна личност (50%), гласуването в интернет (30%) и спазването на международните стандарти за красота (20%). В резултат на това за първа красавица на планетата е призната звездата от сериалите „Почукай на вратата ми“, „Любовта не разбира думи“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Перла“ – 27-годишната Ханде Ерчел.

Ханде изпревари знаменитости като индийската актриса Дипика Падуконе и модела Барбара Палвин. Освен Eрчел, пластичните хирурзи включиха в списъка още пет турски актриси. На 29-то място е номинираната за международната награда „Еми“ – 38-годишната Туба Бююкюстюн. На 45-то е звездата от сериала „Чучулигата“ и съпруга на Бурак Йозживит – Фахрие Евджен (34).

Изпълнителката на главната роля в сериала „Свободен дух“ , който имаше зашеметяващ успех в Италия, Испания и други страни по света – Демет Йоздемир (28) – е на 75-о място, а червенокосата красавица от телевизионните проекти „Любов под наем“ и „Ирония на съдбата“ – Елчин Сангу (35) е на 83-то място. 89-ата позиция в рейтинга заема актрисата от нашумелия телевизионен сериал „Черна любов“, която сега се снима в проекта „Дъщерята на посланика“ – Неслихан Атагюл (28).

В списъка на „100-те най-красиви мъже на планетата“, който включваше и осем турци, първите три места бяха споделени от китайския драматичен актьор Джан Чао (32), корейския певец – Ким Те Хун (24) и индийския актьор Шах Рук Хан (55). На 17-о място е актьорът Чаатай Улусой (30), известен с проектите „Огледален свят“ и „Кварталът на богатите“ и „Вътрешен човек“. 33-ата позиция зае изпълнителят на ролята на Бехлюл от легендарния телевизионен сериал „Забранена любов“ – Къванч Татлъту (37).

Партньорът на Ханде Ерхел в сериала „Почукай на вратата ми“ – Керем Бурсин (33), с когото сега активно им приписват връзка, е на 38-мо място, а Баръш Ардуч (33) , който играе в сериалите „Любов под наем“ и „Черна птица“ е на 68-о място. Джан Яман (31), на когото в Италия са посветени книги и телевизионни програми, а в Испания хиляди жени го посрещат на летището, е едва 89-и.

В класацията бяха включени още актьорите Ураз Кайгилароглу (33), Бурак Йозчивит (35) и Бурак Тозкопаран (28).

Виж още:Хитов сериал с Хазал Кая тръгва в БългарияНов сериал с една от най-големите турски звезди тръгва в България. Актрисата Хазал Кая, която придоб…Dec 30 2020skafeto.com

Предозиране: Турски сериал почете създателите на ваксината на „Пфайзер-Бионтек“ (СНИМКА)Турски сериал избра интересен начин да отдаде почит на създателите на ваксината срещу коронавируса н…Dec 30 2020skafeto.com

Повече от турски сериал! Сюрея от „Завинаги“ заряза гаджето си заради чатове с други жениТурската звезда Аслъ Енвер, която зрителите заобичаха в ролята на Сюрея от хитовия сериал „Завинаги“…Dec 20 2020skafeto.com

loading...