Актрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад мениджър. Дария и половинката й Антон се сгодили по време на пътешествие до Нова Зеландия и вече нямат търпение да сключат брак – пише седмичникът „Уикенд“.
Дария и Антон са заедно от една година и оттогава почти не са се разделяли. За годеника на звездата от „Откраднат живот“ не се знае много, тъй като не е ивестен в публичното пространство и работи в съвсем различна сфера – занимава се с мениджмънт, а светлините на прожекторите не го привличат.
С актрисата се срещнали за първи път покрай общи познати и веднага се харесали, а не след дълго вече не можели един без друг.
Честито: Любима българска актриса, която гледаме всяка вечер, каза "Да" на любимия си мъж в Нова ЗеландияПомните ли актрисата, която изигра главната роля в култовия сериал „Никита“? Ето как се превърна в любимка на самия Путин (СНИМКИ)Едва ли има човек, който да не е гледал поне една серия от култовия крими сериал „Никита“. Главната …Jan 16 2018skafeto.com

Покрай новогодишните празници влюбените заминали за Нова Зеландия, където посетили много интересни и непознати места.
Екранната половинка на Димо Алексиев разкрила пред хора от обкръжението си, че вече е готова да стане майка, но изчаквала ангажиментите й в „Откраднат живот“ да приключат.
Дария и любимият й мъже все още не са уточнили конкретна дата за сватбата, но се надяват тя да се случи до края на годината.
Неотдавна актрисата сподели, че е готова да стане майка, така че нищо чудно скоро да изненада почитателите си с още една хубава новина – отбелязва изданието.
Източник в. „Уикенд“Помните ли актрисата Адриана Андреева, която бе натопена за обира в Стоянка Мутафова? Вижте докъде я докараха обвинениятаПълен разрив е настъпил в отношенията между две големи български актриси – Стоянка Мутафова и Адриан…Jan 9 2018skafeto.com

loading...