мярката за неотклонение на Кристиян Николов сериал Милен Цветков

Кончината на Милен Цветков разтърси държава из основи. Нелепата смърт, която му бе причинена от дрогиран млад шофьор, накара не само гилдията на журналистите, но и масово хората да възроптаят срещу привилигерованите в държавата ни. Сега става ясно, че от гилдията са решили да направят сериал, посветен на Милен Цветков. Какво точно ще съдържа той тепърва предстои да разберем.

Журналистът Милен Цветков загина трагично и изключително нелепо навръх Великден, но за неговото дело тепърва ще се говори, пишат от show.blitz.bg. Въпросите тепърва ще бъдат задавани, а в отговорите им ще участват мнозина. Като начало това ще се случи в „Скритата истина“ – новата документално-игрална поредица родно производство, която ще търси отговори на наболели въпроси.

Премиерна дата все още не е посочена за пилотния епизод. Знае се обаче, че той ще носи името „Робите на COVID-19“, а екипът зад сериала посочва, че ще е посветен на „един от най-смелите български журналисти – Милен Цветков“. От трейлъра на епизода става ясно, че в него ще се разискват въпроси, свързани с новия коронавирус. Режисьори на „Скритата истина“ са Стоян Анов („Танго в тунела“) и Васил Христов. А ролята на водещ е поверена на Павел Владимиров.

Милен Викторов Цветков е български журналист, водещ на телевизионни предавания. Роден е на 30 юли 1966 г. в София. Завършва 7 СОУ „Свети Седмочисленици“ и Софийския университет със специалност дефектология и специализира обучение на слепи. Започва кариерата си в БНТ като репортер на предаването „Ку-ку“. След това бива поканен от Бригита Чолакова за репортер в излъчваното по това време „ТВ Неделник“. По-късно става водещ на „По света и у нас“.

През 1995 г. напуска националната телевизия с обяснението, че там цари цензура. В следващите шест месеца работи като разносвач на месни продукти. След това е и управител на пловдивско заведение. В началото на 1997 г. се връща обратно на работа в Българската национална телевизия като репортер в предаването „Отзвук“. Няколко месеца по-късно отново е водещ на „По света и у нас“.

През 2000 г. е поканен в Нова телевизия за водещ на предаването „Здравей, България“. През 2003 г. Милен Цветков е свален от екран. От февруари до юли 2004 г. е водещ на „60 минути с Милен Цветков“. След това води и новините в „Календар“. През есента на 2005 г. става водещ на ново предаване „Часът на Милен Цветков“. Водещ е и на предаването „Нищо лично“ по Радио Експрес. През 2008 г. е водещ на четвъртия сезон на Биг Брадър.

Вижте още:Камен Воденичаров: С Милен Цветков сваляхме мацки по моретоС Милен Цветков сваляхме мацки по морето, изненадващо разкри в студиото на предаването „Преди обед“ …May 14 2020skafeto.comСлед като защити убиеца на Милен Цветков, Калина Паскалева се нахвърли срещу БенатоваПисателката и журналистка Калина Паскалева взриви мрежата със силен пост по повод интервюто, което В…May 15 2020skafeto.com


loading...