Сестри Лозанови

Вече може официално да е септември, но температурите все още августовски… особено на Халкидики, където Николета Лозанова и сестра ѝ – Велина, продължават да си почиват и да хващат тен.На 46 години, но с визия на абитуриентка! Мис Референдум показа изваяно тяло в бая изрязан бански (ГАЛЕРИЯ)46-годишната водеща на БНТ Добрина Чешмеджиева показа на плажа стегнато тяло. Това съобщават от Hotn…Sep 2 2019skafeto.com

През първия ден от новия месец, дамите захвърлиха всички задръжки, а покрай тях и дрехите, и решиха да покажат на последователите си в Инстаграм как посрещат септември – предимно само по добро настроение.

Ни Ло сподели в профила си снимка, на която се припича на шезлонг само по широкопола шапка, а зад нея се вижда синята морска шир.

„Зимата идва“, написа плеймейтката към изображението, а последователите ѝ направо полудяха, коментирайки извивките на тялото ѝ.Папарак щракна бременната Златка по бански (СНИМКИ)Златка Райкова е поредната родна знаменитост, която бе разобличена, че умишлено вталява фигурата си …Aug 27 2019skafeto.com

Велина не остана много назад и публикува свои кадри, застанала върху скали само по прашки и слънчеви очила, предизвиквайки не по-малко реакции.

Двете сестри са в Гърция още от края на месец юли и активно качват изображения от луксозната си почивка в социалната мрежа.

 

View this post on Instagram

 

Hola Senorita 👅

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

loading...