Силвия Юрукова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Образованието е важно за всеки човек по няколко причини. От една страна именно чрез него можем да постигнем професионалните си цели. От друга страна, образованието, особено във висшите учебни заведения, ни дава възможност да променим начина си на мислене, да се усъвършенстваме и да надградим онова, което вече знаем. Именно такова кардинално решение взе Силвия Юрукова, която прецени, че е дошло време да запише магистратура.

Преди няколко дни скандалната топлес моделка Силвия Юрукова е взела успешно последния си изпит и вече може да се похвали с бакалавърска степен, специалност „Стопанско управление“, пишат от show.blitz.bg. Устата еротична моделка не смята да спира дотук с образованието си. Висшето си образование получи в Габрово, но за магистратура се е замсилила в столицата. Спряла се е на специалността „Национална сигурност“ и смята в бъдеще да се развива в тази сфера. Сега е започнала да се поготвя за приемния изпит и се надява в най-скоро време да бъде приета и отново да е студентка.

Моделът е човек, който позира, демонстрира или рекламира активно дадени продукти (дрехи, аксесоари, обувки и др.) на модни ревюта и други светски събития, както и пасивно чрез средствата на фотографията – т.нар. фотомодел.

Манекенството включва подобни способности на другите форми на изпълнения пред публика като актьорство, танц и мимика. Моделите, представящи модни колекции на ревюта, владеят перфектна походка и използват езика на тялото, за да представят в най-добра светлина съответният продукт. Фотомоделите трябва да изразяват различни емоции на техните снимки, което също ги доближава до актьорите. Някои модели, като Адриана Лима, Наоми Кембъл, Кармела ДеЧезаре, Рейчъл Хънтър и др., са по-добре платени, отколкото представителите на много други форми на изкуството.

Вижте още:Модната икона Виктория Бекъм върна на мода нещо изключително!Съпругата на светоизвестния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм, известна от популярната поп гру…May 21 2019skafeto.comНаоми Кембъл на 50 – жената, която добави думата „супер“ към „модел“ (ГАЛЕРИЯ)Наоми Кембъл безспорно е една от най-преуспелите жени в историята на модата, заслужила прозвището Че…May 24 2020skafeto.com