Симона Загорова Даниел

Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика на Петя Дикова „Столът на мама“ в предаването „Тази събота и неделя“. Симона сподели, че се е разделила с Даниел, който е баща на дъщеря й, но семействата и на двамата ще участват максимално в отглеждането на малката Галина.

„Песента „Радост-тревога“ я измислихме с баща й, като се прибирахме с колата, като се прибирахме към вкъщи – той измисли куплета, а аз рефрена“, сподели Глория за парчето, което е посветила на дъщеря си.

„Много е мило да напишат песен за теб. Много ми се иска и аз да напиша песен за Галина“, каза Симона.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения. Все пак сме родители, така че и моето, и неговото семейство ще участват максимално в отглеждането на Галина“, допълни Симона.

„Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло“, сподели тя.

„Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще е на моето име“, допълни Глория.

„При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето“, каза Глория.

„При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде“, допълни тя.

Вижте още:
Глория разтури семейството на щерка сиГлория победи във войната срещу зет си. Щерка й Симона Загорова окончателно се е разделила с бащата …Oct 15 2021skafeto.com

Симона Загорова празнува рожден ден без мъжа си (Видео)Симона Загорова отпразнува вчера 25-ия си рожден ден в дома на майка си с голяма торта и много музик…Oct 2 2021skafeto.com

Симона Загорова заголи по-дълги бедра и от ГлорияДъщерята на Глория, Симона Загорова, работи усилено за фигурата си след раждането на първото си дете…Aug 26 2021skafeto.com


loading...